Café

Gårdscaféet har helgöppet kl 11–15 från påskhelgen. Öppet dagligen kl 10.30–16 under perioden 15 juni t o m 16 augusti 2020. Innan dess kan du givetvis besöka gården för att köpa ägg, honung och lammskinn även om caféet är stängt.

Gårdscaféet i Stättared är helgöppet från påsk till september. Öppet dagligen från mitten av juni till mitten av augusti och under vissa skollov.

Vi erbjuder normalt glass, kaffe, dricka och enklare förtäring som kanelbullar, chokladbollar, toast samt pannkakor med sylt. Med anledning av Covid-19 anpassas utbudet i gårdscaféet till take away och menyn anpassas därför. Läs mer här.

Stättareds 4H-gård är nu kontantfri. Vi tar kort och swish.

 

CafeOskar

Lammskinn

Skinnen från våra lamm och får är av högsta kvalitet och varje skinn är unikt. De är beredda i Sverige på Tranås skinnberedning och de är mycket lättskötta och enkla att hålla fräscha. Lammskinnen går att tvätta i maskin i 30 grader. Ett lammskinn från oss håller hela livet, om det sköts normalt. Därför är det till exempel en perfekt present till småbarn som inte kan ligga på något bättre, vare sig det är varmt eller inte. Lammskinnen har sin egen storlek, färg och form men ett normalstort skinn är ungefär 55×90 cm.

Pris: 1 195 kr

Fårskinn

Honung

Köp honung från våra egna bin

500 gram för 90 kr

Honung

Gårdsägg

Köp ägg från våra höns på gården.

6-pack för 20 kr eller 4 kr styck

Utbudet av ägg kan variera då hönsen inte alltid värper.

Ägg