ÄSTAD 4H – GÅRD

Gården ligger ute på landet 2,5 mil från både Varberg och Falkenberg. Under läger­veckorna tar vi hand om djuren: får, kaniner, katt, grisar, getter och höns. Vi paddlar kanot och grillar, kör tävlingar och lekar, lagar mat, badar och gör spännande utflykter. Vi bor i fräscha 2–6-bäddsrum, men sista natten blir det övernattning i vindskydd nere vid sjön. Välkommen på en vecka fylld av upptåg, nya kompisar och mycket skoj! Tillgänglighetsanpassade faciliteter finns på gården.

För att delta på våra läger krävs medlemskap i 4H. Bli medlem här, och välj Ästad 4H-klubb https://www.4h.se/halland/bli-medlem/.

Som medlem i 4H är du välkommen att delta på organisationens alla evenemang. Vi arrangerar utbildningar, internationella ungdomsutbyten och olika typer av klubbverksamhet. Det bästa med 4H är att alla möjligheter finns och det är medlemmarna som bestämmer verksamheten.

Priserna är exklusive medlemsavgift.   

VECKOLÄGER, 10–14 år (född 2005–2009)

Lantlivsläger

16–20 juni (sön–tors)               23–27 juni (sön–tors)               30 juni-4 juli (sön–tors)        Pris: 2 770 kr

Friluftsläger

7-11 juli (sön-tors) Pris: 2 220 kr

CIRKUSLÄGER, 10-14 år (födda 2005-2009)

Under lägret får ni träffa cirkuspedagog Magnus Bengtsson som lär ut grundläggande tekniker i bland annat jonglering, diablo och akrobatik. Vi kommer också bada, paddla kanot, grilla, köra tävlingar och lekar. Välkommen på en vecka fylld av upptåg, nya kompisar och mycket skoj! (Obs! Denna veckan finns inga djur på gården).

12-14 augusti (mån-ons) Pris: 1 420 kr

Mer info och bokning av plaster via länken till www.4h.se/halland