Välkomna till Kungshaga 4H-klubb!

Kungshaga 4H-klubb drivs av den ideella föreningen Kungshaga 4H och är den första i sitt slag i Söderslättsregionen. Klubbens uppstart har varit möjlig tack vare projektstöd från EU för lokalt ledd utveckling genom Jordbruksverket och Leader Söderslätt.

Som medlemmar i Kungshaga 4H-klubb får barn och ungdomar i åldrarna 6-25 år möjlighet att vistas i rofyllda miljöer, sköta om och umgås med fantastiska djur och prova på enkla gårdssysslor. Vi planerar även att göra roliga pyssel tillsammans, ordna festliga arrangemang och åka på spännande utflykter och studiebesök.

Föreningen Kungshaga 4H arbetar även aktivt med brukare från Vellinge kommuns dagliga verksamhet enligt LSS samt Aktivitetshuset Kornet.

Från 1 mars 2023 har vi tack vare projektstöd från Europeiska Socialfonden i ett samarbete med elevhälsan i Vellinge kommun möjlighet att ta emot skolelever som behöver utökad skolanpassning. Vill ni veta mer om projektet får ni gärna ta kontakt med oss. kungshaga@outlook.com

Uppstarten av Kungshaga 4H-klubb och utvecklingen av den ambulerande 4H-klubben ”Djur på hjul” har varit möjlig tack vare projektstöd av:

Aktuellt

Sidan uppdaterades 2023-03-06

Klubbträffar

På tisdag och torsdag eftermiddagar mellan 14.00-17.00 är våra medlemmar välkomna till Kungshaga gård i Höllviken för att sköta om diverse smådjur. Klubbträffarna är endast öppna för klubbmedlemmar, men vi erbjuder ett fritt prova på-tillfälle per barn. Därefter måste barnet bli medlem för att kunna fortsätta delta. Medlemskapet är personligt och kostar 600 kr per kalenderår.

För att bli medlem, besök Bli medlem. Fyll i personuppgifterna och betala fakturan, sedan är det klart!

Observera att barn måste ha fyllt 6 år för att kunna delta i klubbträffarna och bli medlemmar i Kungshaga 4H-klubb.

Välkomna!

Stötta Kungshaga 4H!

Föreningen tar tacksamt emot bidrag till vår verksamhet för barn och ungdomar.

swish