Bli medlem i 4H och Kungshaga 4H-klubb

 

Huvudmålgruppen för 4H är barn och ungdomar i åldrarna 6-25, men alla är välkomna att bli medlemmar. Från och med januari 2021 kostar medlemskap i Kungshaga 4H-klubb kostar 600 kr per person och år. Vid särskilda aktiviteter kan extra avgifter tillkomma.

För att bli medlem, besök https://www.antribe.com/org/4h/kungshaga-4h  Fyll i och skicka formuläret – en faktura kommer att skickas automatiskt till er e-postadress.

Just nu söker vi nu särskilt efter ungdomsledare!

Att vara ungdomsledare i Kungshaga 4H-klubb är ett viktigt uppdrag, som innebär att man är en positiv förebild som inspirerar, stöttar och vägleder de yngre medlemmarna i klubbens olika aktiviteter. Som ungdomsledare bör du vara 16 år eller äldre och intresserad av djur och natur. Du ska också tycka om barn och vara kreativ, ansvarsfull och mån om att alla känner sig välkomna i klubbgemenskapen.

För att bli ungdomsledare måste du först bli medlem i klubben. Du registrerar dig på https://www.antribe.com/org/4h/kungshaga-4h. Årsavgiften för medlemskap i Kungshaga 4H-klubb är 600 kr per år och då ingår allt detta:

  • Du får tillgång till härliga djur och roliga aktiviteter i Kungshaga 4H-klubb på Kungshaga Gård i Höllviken, Vellinge kommun
  • Du är välkommen att delta i ALLA arrangemang som ordnas av 4H-organisationen, såsom utflykter, läger och utbildningar
  • Du har chans att få resa utomlands genom Riksorganisationen 4H:s utbytesprogram IFYE
  • Du täcks av en kollektiv olycksfallsförsäkring som gäller på samtliga 4H-aktiviteter
  • Du får möjlighet att påverka och komma med förslag och önskemål om hur Kungshaga 4H-klubb ska utformas; vilka djur som ska införskaffas, vilka aktiviteter vi ska ordna, osv.
  • Du får värdefulla meriter, vänskaper och minnen för livet!

Att vara ungdomsledare är ideellt arbete, så det utgår ingen ersättning. Däremot kommer Kungshaga gård (där klubben har sitt säte) att behöva anlita ungdomar för sommarjobb, där klubbens ungdomsledare naturligtvis har förtur att söka. Detta är en fantastisk möjlighet att visa vad du går för och kanske dessutom hitta ett sommarjobb, samtidigt som du gör en insats för vår klubb!

Varmt välkommen med din ansökan om att bli medlem och ungdomsledare i Kungshaga 4H-klubb!

Stötta Kungshaga 4H!

Eftersom Kungshaga 4H är en ideell förening är vi beroende av stöd och gåvor för att kunna fortsätta bedriva vår klubbverksamhet. Föreningens bankgironummer är 5302-0111, Swish är 123 47 815 71.

Förutom ekonomiska bidrag tar vi gärna emot begagnade leksaker, spel, barnfilmer och liknande.

Om ni har möjlighet att bidra på något sätt vore vi mycket tacksamma om ni tar kontakt med oss på kungshaga@4h.se.