Boende

Vandrarhem

I mangårdsbyggnaden finns det ett vandrarhem med 21 bäddar. Bäddarna är fördelade i 6 rum, 1 rum har 6 bäddar, 2 rum har 4 bäddar, 1 rum har 3 bäddar och 2 rum har 2 bäddar. I alla rum är det våningsängar. Vandrarhemmet är utrustat för självhushåll med kök, matsal, WiFi och TV-rum.

Många skolor och föreningar väljer att genomföra sina lägerskolor eller träffar hos oss. Hundar är tillåtna inne på rummen och hela vandrarhemmet är rökfritt. Lokalerna går även att abonnera för enklare konferenser och sammankomster.

Pris per natt är 250 kr per bädd för vuxen och 175 kr för barn, vill du tar med hunden kostar det 75 kr. Om du inte vill ta med dig egna lakan kan du beställa till det för 90 kr. Vill du slippa att städa efter dig kostar det 200 kr extra per rum.

Är ni många och vill boka hela huset kostar det 4700 kr per natt.

Incheckning är från klockan 15.00 och utcheckning senast 10.00.

För mer information och bokning maila stattared@4h.se

VH
Bokningsförfrågan boende

Bokningsförfrågan boende

Ställplats & tältplats

För dig som har husvagn eller husbil så erbjuder vi el-platser för 200 kr per natt. 300 kr per natt om du vill ha tillgång till toalett och dusch på vandrarhemmet.

Vill du bo i tält och ha tillgång till el och andra enklare faciliteter kostar det 100 kr per natt. El och enklare faciliteter finns ca 1 min promenadavstånd från tältplatsen. Vill du ha tillgång till dusch och toalett på vandrarhemmet kostar det 200 kr per natt.

För bokning av ställplats. Se nedan

Husvagn