Välkommen till Stockholms 4H

Vår hemsida är just nu under uppbyggnad, därför kan vissa delar inte vara helt fullständiga än.

4H är en barn- och ungdomsorganisation som finns i över 80 länder. I Stockholm har vi 11 gårdar och 8 klubbar som tillsammans samlar över 3 500 medlemmar runt om i länet. Våra medlemmar är till största del barn och ungdomar som tillsammans bygger den verksamhet som går att finna ute på gårdar och klubbar, men också på länet. Genom att lära sig om demokrati, utveckla sina ledarkusnkaper och få vara en stor del av utvecklingen av vår verksamhet vill vi ge våra unga medlemmar friheten och alla de möjligheter som 4H kan ge.

Kika gärna på fliken Vår verksamhet för att få en överblick över hur 4H i Stockholm ser ut, eller gå in på Engagera dig! om du är intresserad av vad du kan göra inom 4H.

Cessan
barn-pa-4h-gard-i-sverige

Ledarkurser

En grundpelare i 4H är våra unga ledare som på gårdar och klubbar anordnar läger, barngrupper och massor av andra aktiviteter. På länsförbundet anordnas varje år ledarkutbildningar våra unga ledare kan delta i, eller kanske själv hålla.

sveriges4h-slider-rix

Läger och tävlingar

Som ledare inom 4H kan man varje år vara med på läger och tävlingar inom länet men också med 4Hare från hela Sverige! Tävla i 4H-klubbarnas länsfinal, eller åk på rikslägret och var med när Stockholm vinner lägertoppen!

4h-workshop-konst-eggeby-gård-teckna-måla-djur-stockholm-2019-maj

4H-företag

Har du någon gång velat testa på att driva eget företag? Kanske vill du sälja sylt på marknaden, baka för att sälja på 4H-dagen eller sköta om dina egna höns? Starta ett 4H-företag och lär dig om ekonomi, bokföring och försäljning!