Capture

Julmarknad 26/11

kl. 11.00-15.00

Kom och fira in julen med oss den 26 november! Under denna dag anordnar vi en julmarknad på gården där ett flertal hantverkare säljer sina varor, alltså ett perfekt tillfälle att köpa en fin julklapp till någon du tycker om. Det kommer även finnas ponnyridning, tunnbrödsförsäljning och servering av fika och korv med bröd. Tomten har även lovat att komma förbi och ta emot önskelistor.

Välkomna!

Välkommen till

Tolsereds 4H-gård!

Tolsereds 4H-gård ligger ca 1,5 mil från Göteborg mot Kungälv. Gården är byggd på slutet av 1800-talet och ligger i en naturskön lummig miljö. På gården bor det hästar, grisar, kor, kaniner, får, höns och katter.

Vi har öppet alla dagar på året mellan klockan 10.00 och 16.00 och det är alltid gratis att besöka oss! På gården finns plats för att äta medhavd fika utomhus eller i vår klubbstuga.

Vi arrangerar ridskola, läger, barnkalas, studiebesök, ponnyridning, familjedagar och massa annat skoj. Följ oss på Facebook för att inte missa våra roliga evenemang!

 

Att tänka på när ni besöker gården:

  • Gå inte in till djuren
  • Mata inte djuren
  • Var noga med att slänga ert skräp i befintliga papperskorgar
  • Hundar är välkomna men de måste vara kopplade och hållas utanför stallet
  • För att undvika eventuell smittspridning mellan olika stall är det väldigt viktigt att tvätta kläderna mellan besöken!
dav

Stöd gärna vår verksamhet

Tolsereds 4H är en ideell förening som drivs av engagerade medlemmar, personal och en styrelse. För att verksamheten skall gå runt och att vi ska kunna arrangera roliga evenemang till våra medlemmar och allmänheten, är vi i stort behov av gåvor. Vill du stötta gården genom att skänka en gåva? Swisha gärna till 123 613 30 78, och märk betalningen med “Gåva”.

 

Tack så mycket för att du är med och stöttar vår verksamhet!

Tolsered 4H-gård
qr