Läger under loven

På Årsta 4H Gård anordnas varje år flertalet läger under skolloven. Under sommarlovet har vi dagläger på gården i princip hela sommaren där barnen får möjlighet att träffa och umgås med gårdens alla djur. Vi har även kaninläger och hästläger för de som är intresserade där man fokuserar främst på enskilt djurslag.

Läger 2019

Nedan hittar du de läger som anordnas av Årsta 4H Gård under verksamhetsåret 2019.Klicka på länken under “Anmälan” för aktuellt läger för att anmäla ditt barn till lägret.

Var ute i god tid!

Platserna kan vara begränsade. Se därför till att anmäl ditt barn i god tid till det eller de läger barnet önskar gå. Anmälan stänger senast sista anmälningsdag eller när samtliga platser på lägret är upptagna.

Vecka Läger Datum – Lov Sista anm.dag Anmälan
8 Dagläger 18-22 feb – Sportlov 10 feb passerat
8 Kaninläger 18-19 feb – Sportlov 10 feb passerat
16 Dagläger 15-18 april – Påsklov (ej långfredag) 7 april passerat
16 Körläger 15-18 april – Påsklov (ej långfredag) 7 april passerat
25 Dagläger 17-20 juni (ej midsommarafton) 9 juni passerat
26 Dagläger 24-28 juni 20 juni
passerat
27 Dagläger 1-5 juli 23 juni passerat
28 PonnyPyssel 10-12 juli (onsd-fred) 30 juni passerat
33 Dagläger 12-16 aug 4 aug passerat
44 Dagläger 28 okt – 1 nov 22 okt ANMÄL HÄR!

Anmälan & bekräftelse

Efter att du skickat in din anmälan kommer du få ett svarskvitto. Svarskvittot är bekräftelse på att din anmälan är mottagen!

Bekräftelse – Dagläger
Efter att du skickat in din anmälan till dagläger kommer du få ett automatiskt meddelande skickat till den E-post du angivit (kolla skräpposten). I detta mail står information om betalning av lägret samt är en bekräftelse på att ditt barn fått en plats på lägret!

Bekräftelse – Hästläger, körläger, kaninläger, Ponnypyssel
För övriga läger (ej dagläger) kommer en bekräftelse på att du/ditt barn fått en plats på lägret skickas ut då samtliga platser till lägret är fyllda eller senast sista anmälningsdag! I detta mail kommer då finnas information gällande betalning av lägret.

Frågor?aktivitetsledare.arsta@4h.se

medlemskap

För att delta på våra aktiviteter, läger, kurser mm. krävs medlemskap i Årsta 4H Klubb. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller för vistelsen på gården. medlemskapet gäller för ett kalenderår. Mer info »

Dagläger

Våra dagläger vänder sig till barn i åldrarna 6-12 år. Vi umgås med alla gårdens djur, leker lekar, spelar spel, bakar och mycket mer! Man kan välja att gå på dagläger hela veckan eller enstaka dagar. Mer info »
OBS! Barnet måste ha fyllt 6 år för att få delta på lägret!
 

Hästläger

Under sommarlovet anordnar vi hästläger. Det perfekta lägret för dig som älskar hästar! Fokus ligger mycket på att lära sig att sköta om en häst på egen hand och vad som krävs för att hästen ska må bra. Vi varvar skötsel med ridpass både på ridbanan och med uteritt. Mer info »

Körläger - NYHET!

Under påsklovet-19 kommer vi anordna körläger. Lägret vänder sig till dig som är mellan 13-99 år. På lägret får du lära dig grunderna i att köra häst och vagn. Begränsat antal platser! Klicka HÄR för mer info »

PonnyPyssel – NYHET!

Ponnypyssel är en av våra nyheter inför sommaren 2019. Ponnypyssel är ett läger som vänder sig till dig som är nybörjare gällande hästar men som vill lära dig allt! Lägret fokuserar på att umgås med hästar, skötsel, pyssel, och är perfekt för den som älskar hästar! Klicka HÄR! för mer info »

Kaninläger

Ett läger för dig som älskar kaniner! Vi lär oss om kaninens skötsel, vad kaninen ska äta och gör en massa roliga kaninaktiviteter. Ett perfekt läger för den som har kanin, funderar på att köpa kanin eller helt enkelt bara älskar kaniner! Mer info »