Läger under loven

På Årsta 4H Gård anordnas varje år flertalet läger under skolloven. Under sommarlovet har vi dagläger på gården i princip hela sommaren där barnen får möjlighet att träffa och umgås med gårdens alla djur. Vi har även kaninläger och hästläger för de som är intresserade där man fokuserar främst på enskilt djurslag.

Läger 2020

Nedan hittar du de läger som anordnas av Årsta 4H Gård under verksamhetsåret 2020. Klicka på länken under “Anmälan” för aktuellt läger för att anmäla ditt barn till lägret.

Var ute i god tid!

Platserna kan vara begränsade. Se därför till att anmäl ditt barn i god tid till det eller de läger barnet önskar gå. Anmälan stänger senast sista anmälningsdag eller när samtliga platser på lägret är upptagna.

Vecka Läger Datum – Lov Sista anm.dag Anmälan
8 Kaninläger 17-18 feb – Sportlov 10 feb passerat
8 Ponnypyssel 19-21 feb – Sportlov 10 feb passerat
15 Dagläger 6-9 april – Påsklov 29 mars ANMÄL HÄR!
15 Körläger 6-9 april – Påsklov (eftermiddagar) 29 mars ANMÄL HÄR!
25 Dagläger 15-18 juni (ej midsommarafton) 1 juni ANMÄL HÄR!
26 Dagläger 22-26 juni 8 juni
ANMÄL HÄR!
27 Dagläger 29 juni – 3 juli 15 juni ANMÄL HÄR!
28 PonnyPyssel 6 – 8 juli 22 juni öppnar inom kort
31 Hästläger 27 – 31 juli 13 juli ANMÄL HÄR!
32 Hästläger 3 – 7 aug 20 juli ANMÄL HÄR!
33 Dagläger 10-14 aug 27 juli ANMÄL HÄR!

Anmälan & bekräftelse

Anmälan sker via vår medlemsportal “MemberSky”.  Genom att klicka på länken “Anmäl Här” ovan under aktuellt event blir du skickad till aktuellt event på MemberSky.

“Anmäl mig till evenemang” = Det finns platser kvar på aktuellt evenemang. Genom att göra en anmälan har du fått plats på evenemanget.

“Ställ dig i kö, evenemanget fullt” = Samtliga platser till evenemanget är bokade. Du kan ställa dig i kö. Hoppar någon som fått plats av ersätts platsen enligt turordning från kölistan.

Frågor? – aktivitetsledare.arsta@4h.se

medlemskap

För att delta på våra aktiviteter, läger, kurser mm. krävs medlemskap i Årsta 4H Klubb. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller för vistelsen på gården. medlemskapet gäller för ett kalenderår. Mer info »

Dagläger

Våra dagläger vänder sig till barn i åldrarna 6-12 år. Vi umgås med alla gårdens djur, leker lekar, spelar spel, bakar och mycket mer! Vilka veckor vi har Dagläger, se tabell. Mer info »

OBS! Barnet måste ha fyllt 6 år för att få delta på lägret!

Kaninläger

Ett läger för dig som älskar kaniner! Vi lär oss om kaninens skötsel, vad kaninen ska äta och gör en massa roliga kaninaktiviteter. Ett perfekt läger för den som har kanin, funderar på att köpa kanin eller helt enkelt bara älskar kaniner! Anmälan & info »

Körläger

Under påsklovet-19 kommer vi anordna körläger. Lägret vänder sig till dig som är mellan 13-99 år från 10 år i betalande vuxens sällskap. På lägret får du lära dig grunderna i att köra häst och vagn. Begränsat antal platser!

PonnyPyssel

Ponnypyssel är ett läger som vänder sig till dig som är nybörjare gällande hästar men som vill lära dig allt! Lägret fokuserar på att umgås med hästar, skötsel, pyssel, och är perfekt för den som älskar hästar!

Hästläger

Under sommarlovet anordnar vi hästläger. Det perfekta lägret för dig som älskar hästar! Fokus ligger mycket på att lära sig att sköta om en häst på egen hand och vad som krävs för att hästen ska må bra. Vi varvar skötsel med ridpass både på ridbanan och med uteritt.