Läger under loven

På Årsta 4H Gård anordnas varje år flertalet läger under skolloven. Under sommarlovet har vi dagläger på gården i princip hela sommaren där barnen får möjlighet att träffa och umgås med gårdens alla djur. Vi har även kaninläger och hästläger för de som är intresserade där man fokuserar främst på enskilt djurslag.

Läger 2020

Nedan hittar du de läger som anordnas av Årsta 4H Gård under verksamhetsåret 2020. Klicka på länken under “Anmälan” för aktuellt läger för att anmäla ditt barn till lägret.

Var ute i god tid!

Platserna kan vara begränsade. Se därför till att anmäl ditt barn i god tid till det eller de läger barnet önskar gå. Anmälan stänger senast sista anmälningsdag eller när samtliga platser på lägret är upptagna.

Vecka Läger Datum – Lov Sista anm.dag Anmälan
8 Kaninläger 17-18 feb – Sportlov 10 feb ANMÄL HÄR!
8 Ponnypyssel 19-21 feb – Sportlov 10 feb ANMÄL HÄR!
15 Dagläger 6-9 april – Påsklov 29 mars öppnar inom kort
15 Körläger 6-9 april – Påsklov (eftermiddagar) 29 mars ANMÄL HÄR!
25 Dagläger 15-18 juni (ej midsommarafton)
26 Dagläger 22-26 juni
27 Dagläger 29 juni – 3 juli
28 Dagläger 6-10 juli
33 Dagläger 10-14 aug

Anmälan & bekräftelse

Efter att du skickat in din anmälan kommer du få ett svarskvitto. Svarskvittot är bekräftelse på att din anmälan är mottagen!

Bekräftelse – Dagläger
Efter att du skickat in din anmälan till dagläger kommer du få ett automatiskt meddelande skickat till den E-post du angivit (kolla skräpposten). I detta mail står information om betalning av lägret samt är en bekräftelse på att ditt barn fått en plats på lägret!

Bekräftelse – Hästläger, körläger, kaninläger, Ponnypyssel
För övriga läger (ej dagläger) kommer en bekräftelse på att du/ditt barn fått en plats på lägret skickas ut då samtliga platser till lägret är fyllda eller senast sista anmälningsdag! I detta mail kommer då finnas information gällande betalning av lägret.

Frågor?aktivitetsledare.arsta@4h.se

medlemskap

För att delta på våra aktiviteter, läger, kurser mm. krävs medlemskap i Årsta 4H Klubb. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller för vistelsen på gården. medlemskapet gäller för ett kalenderår. Mer info »

Dagläger

Våra dagläger vänder sig till barn i åldrarna 6-12 år. Vi umgås med alla gårdens djur, leker lekar, spelar spel, bakar och mycket mer! Man kan välja att gå på dagläger hela veckan eller enstaka dagar. Mer info »
OBS! Barnet måste ha fyllt 6 år för att få delta på lägret!
 

Kaninläger

Ett läger för dig som älskar kaniner! Vi lär oss om kaninens skötsel, vad kaninen ska äta och gör en massa roliga kaninaktiviteter. Ett perfekt läger för den som har kanin, funderar på att köpa kanin eller helt enkelt bara älskar kaniner! Anmälan & info »

Körläger

Under påsklovet-19 kommer vi anordna körläger. Lägret vänder sig till dig som är mellan 13-99 år från 10 år i betalande vuxens sällskap. På lägret får du lära dig grunderna i att köra häst och vagn. Begränsat antal platser!

PonnyPyssel

. Ponnypyssel är ett läger som vänder sig till dig som är nybörjare gällande hästar men som vill lära dig allt! Lägret fokuserar på att umgås med hästar, skötsel, pyssel, och är perfekt för den som älskar hästar!

Hästläger

Under sommarlovet anordnar vi hästläger. Det perfekta lägret för dig som älskar hästar! Fokus ligger mycket på att lära sig att sköta om en häst på egen hand och vad som krävs för att hästen ska må bra. Vi varvar skötsel med ridpass både på ridbanan och med uteritt.