Anmälan

 

För att anmäla dig eller ditt barn till någon av våra aktiviteter, vänligen fyll i formuläret nedan.

Du som vill stötta gården genom att bli medlem ska också fylla i formuläret för att vi ska få de kontaktuppgifter som vi behöver för av våra medlemmar. På frågan “Vilken aktivitet vill du anmäla dig/ditt barn till” kan man då svara “Stöd”.

Glöm inte att anmäla ditt barn som medlem hos oss i samband med att du får bekräftelse för anmälan (om barnet inte redan är medlem för i år). Det gör du under fliken “Bli medlem”

 

Anmälan
Om du är myndig går det bra att skriva ditt eget namn och nummer.
Eftersom att vi har flera grupper varje dag och många olika läger är det viktigt att du anger både veckodag och tid för hästis/verksamhet/mini-4H, eller vecka om det gäller läger. Om du är helgskötare, personal, stödmedlem eller har anmält dig till kalas eller guidad tur anger du det här. Du som blir medlem för att stötta gården, och inte har anmält dig till en aktivitet kan svara "Stöd".

Medgivande- lagring av personuppgifter

Genom att anmäla mitt barn i detta formulär så ger jag mitt medgivande till att mina/mina barns personuppgifter lagras i föreningens medlemsregister och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4h.

Läs mer om GDPR HÄR.