Jobba som lägerledare

Uppsala 4H anordnar varje sommar en rad olika läger som ger sommarjobb åt ca 100 ungdomar varje år. Vi arrangerar även en del läger under terminsloven. Även när vi inte har någon ansökan öppen kan du alltid skicka in en spontanansökan (gärna med CV och personligt brev) till uppsala@4h.se om du är intresserad av att jobba på kommande läger. Som ledare bör du vara engagerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. Det är ett stort plus om du har djurvana och vana att leda barn. Du kan läsa mer om alla våra läger under fliken Läger.

 

Ansök som lägerledare på våra sommarläger 2020

Under sommarlovet kommer det anordnas dagläger med djur på Gränby 4H-gård samt övernattningsläger på Bäcksäter, Pilsbo och Eda.

Ålder: Från 13 år (man måste ha fyllt 13 år när man jobbar) på dagläger. Från 15 år på övernattningsläger.

Arbetsuppgifter: Förbereda inför läger, genomföra aktiviteter med lägerdeltagarna, städning efter läger. Här kan ni läsa mer om Dagläger med djur samt de olika övernattningslägren, Bäcksäter, Pilsbo och Eda.

Lön: Åldersbaserad lön enligt avtal.

Utbildning: Inför sommarlägren håller vi en obligatorisk ledarutbildning under våren för alla som ska jobba som lägerledare. I år sker utbildningen 16-17 maj.

Ansökan:  Sista ansökningsdag var 13 april. Vi lämnar besked angående eventuellt jobb senast 24 april.

 

 

Frågor: Maila dina frågor till uppsala@4h.se.

Bäcksäter ledare

 

Lägerledare Natalia