Jobba som lägerledare 2019

Uppsala 4H anordnar varje sommar en rad olika läger som ger sommarjobb åt ca 100 ungdomar varje år. Vi arrangerar även en del läger under terminsloven. Även när vi inte har någon ansökan öppen kan du alltid skicka in en spontanansökan (gärna med CV och personligt brev) till uppsala@4h.se om du är intresserad av att jobba på kommande läger. Som ledare bör du vara engagerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. Det är ett stort plus om du har djurvana och vana att leda barn. Du kan läsa mer om alla våra läger under fliken Läger.

ANSÖK TILL MATSKOLELEDARE V.44

Ålder: Från 15 år.

Arbetsuppgifter: Att tillsammans med övriga ledare förbereda inför läger, genomföra aktiviteter med lägerdeltagarna samt att tillsammans städa efter lägret. Matskolorna är ett dagläger där aktiviteterna kretsar kring matlagning och motion, i form av lekar och utflykter. Du kan läsa mer om matskolorna under fliken Läger > Matskolor.

Lön: Åldersbaserad lön enligt avtal.

Utbildning: Inför sommarlägren håller vi en obligatorisk ledarutbildning under våren för alla som ska jobba som lägerledare. Det kommer inte hållas någon obligatorisk utbildning inför matskolorna på höstlovet men det kommer ordnas ledarträffar inför lägren.

Ansökan: Fyll i blanketten nedan och skicka den till uppsala@4h.se senast 16 oktober. Vi lämnar besked angående eventuellt jobb senast 23 oktober.

Ansökningsblankett ledare höstlov 2019

Frågor: Maila dina frågor till uppsala@4h.se.

Bäcksäter ledare

 

Lägerledare Natalia