Läger inställt

På grund av Covid-19 och svårigheterna med att förhindra smittspridning i.o.m. tältning har vi tagit det tråkiga beslutet att ställa in Länslägret på Pilsbo 2020. Är du intresserad av att gå på 4H-läger i sommar tipsar vi istället om våra andra läger Sommarkollo på Eda och Lantgårdsläger på Bäcksäter.

UPPSALA 4H:s LÄNSLÄGER PÅ PILSBO

Länslägret på Pilsbo 2020 är tyvärr inställt p.g.a. Covid-19.

2019 anordnade Uppsala 4H för första gången länsläger på Pilsbo. Lägret blev en succé som vi hoppas återskapa kommande år. Länslägret är för dig som är 11 – 14 år och kanske sugen på att åka på det stora rixlägret i framtiden eller för dig som bara vill ha en härlig lägervecka med massa kompisar och 4H-aktiviteter. Länslägret är som ett “mini”-rixläger och under veckan genomförs typiska rixlägeraktiviteter så som volleyboll, talang och udda idrottsgren. Detta blandas med mys runt lägerelden, bad och massa annat skoj. På lägret får du träffa medlemmar från andra 4H-klubbar i länet och ledare som kan berätta mer om det stora rixlägret. Deltagarna bor i tält.

Ålder: 11 – 14 år.

Plats: Pilsbo friluftsområde, se karta nedan.

OBS! Medlemskap är obligatoriskt för att delta på lägret och ingår inte i deltagaravgiften. Medlemsnumret ska anges vid anmälan för att platsen ska tas i besittning.

Medlemsavgiften ska vara betalt vid lägrets start, detta för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

Frågor: För frågor gällande läger maila till uppsala@4h.se.

rix
volleyboll
tält