Dagläger

4H-gårdarna i Gränby och Årsta anordnar dagläger under samtliga skollov, bortsett från jullovet. Under sommaren anordnas det även dagläger i 4H-regi på Malma gård i Valsätra samt Skokloster 4H-gård. De populära daglägren är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar djur och natur, spännande lekar och andra lägeraktiviteter. På samtliga läger finns det lantgårdsdjur, du kan t.ex. få träffa får, getter, kaniner, höns och hästar under de olika lägren.

Sommardagläger på Malma gård

Lägerveckor: 25 (mån – tors), 26, 32 och 33. Man anmäler sig vecka för vecka, det är inte möjligt att bara gå vissa dagar.

Ålder: 10 – 12 år. För att få en mer jämn grupp med deltagare har vi i år valt att höja åldersgränsen på daglägren på Malma gård. För dig som är 6 – 9 år har vi istället läger på Gränby 4H-gård, mer information om det hittar ni på Gränby 4H:s hemsida.

Tid: 9:00 – 16:00

Plats: Malma gård i Valsätra (nära Valsätraskolan), på kartan nedan kan du se exakt position.

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett lite stadigare till eftermiddagen).

Kläder: Eftersom vi är ute större delen av dagen rekommenderar vi kläder efter väder, tänk även på att vi är på en bondgård och man kan bli lite smutsig.

Kostnad: 725 kr/vecka (580 kr för vecka 25).

OBS! Medlemskap är obligatoriskt (260kr /kalenderår) för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

Anmälan: Klicka på länken för den veckan du vill anmäla dig till för att komma till anmälningsformuläret. OBS! Länkarna går till Studiefrämjandets hemsida där anmälan görs.

Anmälan v.25 (17 – 20 juni)

Anmälan v.26 (24 – 28 juni)

Anmälan v.32 (5 – 9 augusti)

Anmälan v.33 (12 – 16 augusti)

Frågor: För frågor om lägret maila uppsala@4h.se. Frågor angående anmälan hänvisas till Studiefrämjandet på uppsala@studieframjandet.se.

Övriga dagläger

För mer information om dagläger på de övriga gårdarna besök respektive gårds hemsida.

Årsta 4H-gård

Gränby 4H-gård

Skokloster 4H-gård

IMG_0227
IMG_0207