Dagläger

4H-gårdarna i Gränby och Årsta anordnar dagläger under samtliga skollov, bortsett från jullovet. Under sommaren anordnas det även dagläger i 4H-regi på Malma gård i Valsätra samt Skokloster 4H-gård. De populära daglägren är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar djur och natur, spännande lekar och andra lägeraktiviteter. På samtliga läger finns det lantgårdsdjur, du kan t.ex. få träffa får, getter, kaniner, höns och hästar under de olika lägren.

Nedan kan du läsa om våra läger på Malma gård och Skokloster 4H 2019. För information om våra andra dagläger besök Gränbys hemsida respektive Årstas hemsida.

Sommardagläger på Malma gård

Lägerveckor: 25 (mån – tors), 26 och 33. Man anmäler sig vecka för vecka, det är inte möjligt att bara gå vissa dagar. OBS! Lägret vecka 32 är inställt pga för få deltagare.

Ålder: 10 – 12 år. För att få en mer jämn grupp med deltagare har vi i år valt att höja åldersgränsen på daglägren på Malma gård. För dig som är 6 – 9 år har vi istället läger på Gränby 4H-gård, mer information om det hittar ni på Gränby 4H:s hemsida.

Tid: 9:00 – 16:00

Plats: Malma gård i Valsätra (nära Valsätraskolan), på kartan nedan kan du se exakt position (kör in på Malmavägen och fortsätt tills du kommer fram till en gård).

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett lite stadigare till eftermiddagen).

Kläder: Eftersom vi är ute större delen av dagen rekommenderar vi kläder efter väder, tänk även på att vi är på en bondgård och man kan bli lite smutsig.

Kostnad: 725 kr/vecka (580 kr för vecka 25).

Uppsalahem sponsrar sina boende med som vill gå på Uppsala 4H:s dagläger på Gränby eller Malma (lägeravgiften). Bor du i en Uppsalahem-bostad, klicka i Ja i anmälningsformuläret. 

OBS! Medlemskap är obligatoriskt (260 kr /kalenderår) för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

 

Frågor: För frågor om lägret maila uppsala@4h.se. Frågor angående faktuering hänvisas till Studiefrämjandet på uppsala@studieframjandet.se.

Sommardagläger på Skokloster 4H

Aktiva dagläger med utflykter, lek & bus, praktiska experiment och mycket glädje!

Utifrån Hjärta, Hand, Hälsa och Huvud, erbjuder vi dig en rolig och lärorik tid i vacker miljö med djur, natur och äventyr invid slottet. I sommar kommer dagläger erbjudas med olika teman för att passa olika åldrar och ”lära genom att göra” kommer prägla aktiviteterna.

Lägertillfällen: 13 – 14 juni, 9 – 11 juli och 31 juli – 2 augusti. Här kan du läsa mer om teman och åldersgrupper för våra läger på Skokloster 4HObservera att lägret 25 – 27 juni som står med i dokumentet inte är tillgängligt längre!

Ålder: Från 6 år, för mer information kolla länken ovan.

Tid: 9:00 – 16:00

Plats: Skokloster 4H-gård

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (fruktstund på förmiddagen och lite stadigare till eftermiddagen). Vi har kylskåp, mikro, tallrikar, glas och bestick.

Kläder: Eftersom vi är ute större delen av dagen rekommenderar vi kläder efter väder, tänk även på att vi är på en bondgård och man kan bli lite smutsig.

Kostnad: 200 kr/lägerdag. OBS! Det är inte möjligt att anmäla sig till endast en dag utan anmälan gäller hela lägret.

OBS! Medlemskap är obligatoriskt för att försäkringar ska gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

Anmälan: Maila aktiviteter.skokloster@4h.se för att anmäla er. Ange barnets namn, barnets personnummer, adress, mail, telefonnummer, allergier, om barnet är vaccinerat mot stelkramp samt eventuell övrig information som kan vara bra för oss att känna till. Ange även vilket/vilka läger anmälan gäller. Lägren du kan anmäla dig till är:

9 – 11 juli (tis – tors)

31 juli – 2 augusti (ons – fre)

Frågor: För frågor om läger maila aktiviteter.skokloster@4h.se.

61498735_2419098898311447_4897169891842326528_n