Dagläger

4H-gårdarna i Gränby och Årsta anordnar dagläger under samtliga skollov, bortsett från jullovet. Under sommaren anordnas det även dagläger i 4H-regi på andra platser, mer information om detta hittar du här nedan. De populära daglägren är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar djur och natur, spännande lekar och andra lägeraktiviteter. På samtliga dagläger finns det lantgårdsdjur, du kan t.ex. få träffa får, getter, kaniner, höns och hästar under de olika lägren.

För information om våra andra dagläger samt anmälan besök Gränbys hemsida respektive Årstas hemsida.

DSC05382

Dagläger på Malma gård 

I år kommer vi att anordna ett läger på Malma gård under höstlovet. På lägret får du det bäst av två världar; en lägervecka med kombination av djur och natur. Detta är en temavecka smådjur där du kommer få träffa höns och kaniner. Under lägerveckan kommer vi bl.a. genomföra aktiviteter som kaninpromenad, hönsmys, minidisco, bygga vindskydd och göra pinnbröd.

När: 44, måndag 31 oktober – torsdag 4 november

Tider: 9:00 – 16:00

Ålder: Barn födda 2015 – 2011 (7 – 11 år)

Pris: 1000 kr
Observera att medlemskap (260 kr) i Gränby 4H-klubb är obligatoriskt för att delta på lägret och ingår inte i deltagaravgiften.
* Uppsalahem sponsrar 5 stycken platser på Malma dagläger, först till kvar. Ange i anmälan om du bor i ett Uppsalahem-hus.

Anmälan: Klicka här för att komma till anmälan. Anmälningsvillkor finner du här.

Matsäck: Alla barn ska ha med sig lunch och två mellanmål per dag (ett mellanmål till fruktstund på förmiddagen och ett till eftermiddagen).

Kläder: Barnen behöver oömma kläder efter väder eftersom vi är ute större delen av dagen, ta även med extra ombyte till ditt barn.

Frågor: För frågor gällande läger maila till lager.uppsala@4h.se.