Tillfällig ändring i anmälningsvillkor

På grund av Covid-19 tillämpar vi full återbetalning av deltagaravgiften på alla våra läger (ej medlemsavgift). Läs mer på Studiefrämjandets hemsida.

Dagläger

4H-gårdarna i Gränby och Årsta anordnar dagläger under samtliga skollov, bortsett från jullovet. Under sommaren anordnas det även dagläger i 4H-regi på andra platser, mer information om detta hittar du här nedan. De populära daglägren är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar djur och natur, spännande lekar och andra lägeraktiviteter. På samtliga dagläger finns det lantgårdsdjur, du kan t.ex. få träffa får, getter, kaniner, höns och hästar under de olika lägren.

För information om våra andra dagläger samt anmälan besök Gränbys hemsida respektive Årstas hemsida.

Dagläger på Malma gård sommaren 2020 

Under daglägret på Malma gård får du träffa några av de vanligaste bondgårdsdjuren och lära dig hur man tar hand om dem. Förutom att ta hand om gårdens djur och umgås med dem leker vi massa roliga lekar, pysslar och har små tävlingar.

Veckor: 25 (mån – tors), 26 och 33.

Ålder: Lägret är anpassat för barn i åldern 8 – 12 år.

Tid: 9:00 – 16:00.

Plats: Malma gård.

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål. Micro finns att låna.

Kläder: Barnen behöver oömma kläder efter väder eftersom vi är ute större delen av dagen, glöm inte solhatt/keps.

Pris: 800 kr/vecka (640 kr för vecka 25)

OBS! Medlemskap är obligatoriskt för att delta på lägret och ingår inte i deltagaravgiften. Medlemsnumret ska anges vid anmälan för att platsen ska tas i besittning.
Medlemsavgiften ska vara betalt vid lägrets start, detta för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

 

Anmälan:

Vecka 25

Vecka 26

Vecka 33

 

Frågor: För frågor gällande läger maila till uppsala@4h.se. För frågor gällande anmälan och anmälningsblankett, maila Studiefrämjandet på uppsala@studieframjandet.se.