Läger

 

Kom och var med på något av våra roliga dagläger. Här får du lära känna gårdens alla djur och du lär också känna nya kompisar med samma intresse.

Exempel på aktiviteter på våra läger från 7 år är: ponnyridning, häst och vagn, pyssel, djurskötsel, kaningos, rykttävlingar, leka lekar mm

Vi delar in barnen i grupper  om 12 barn och man får ALLTID vara med sina kompisar.  På våra läger har varje grupp en gruppledare som består av gårdens ordinarie personal samt ungdomsledare.

 

 

Djurläger med inriktning häst från 7 år

Under hästlägret tar vi hand om alla gårdens djur men med fördjupning i häst. Barnen får bla prova på: Ridning, tömkörning, åka häst och vagn, göra utflykter och lära sig mer om hästen och dess skötsel.

Tider: 900-1530

 

Djurläger från 7 år

Under djurlägret tar vi hand om gårdens alla djur, men vi gör också olika saker så som pysslar, bakar, leker och åker på utflykter. Aktiviteter efter väder och årstid.

Tider: 900-1530

 

Djurläger med inriktning pyssel och bakning från 7 år

Under pyssel- och bak lägret riktar vi in oss på pyssel och bakning, vi tar hand om de djur som inte är på bete och har aktiviteter efter väder och årstid.

Tider: 900-1530

 

Miniläger för barn från 4-6 år

Under Minilägret tar vi hand om djuren, pysslar, bakar, rider och myser med dom olika djuren på gården. Vi gör ungefär samma saker som på djurlägret, men anpassar detta efter åldern på deltagarna.

Tider: 0900-1200  

 

 

                          Anmäl dig till våra läger HÄR