Lediga jobb

 

Är du vår nya biträdande 4H-gårdsföreståndare?

Stättareds 4H-klubb söker en biträdande 4H-gårdsföreståndare på heltid, tillsvidareanställning, till Stättareds 4H-gård.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande 4H-gårdsföreståndare innehåller många omväxlande och spännande arbetsuppgifter för dig som vill arbeta med människor, djur och natur.

I ett nära samarbete med 4H-gårdsföreståndaren ingår ansvar och utförande av den dagliga driften på 4H-gården. Det innebär att pedagogiskt handleda och arbetsleda tre till fem fastanställda samt säsongs- och helgarbetare, praktikanter och personer som arbetstränar. På gården finns många typer av verksamhet, förutom skötsel av djuren, gårdscafé, vandrarhem, trädgård och naturvård är du dessutom med och vidareutvecklar 4H:s pedagogiska barn- och ungdomsverksamhet på gården, tar emot studiebesök, håller i barngrupper och utvecklar besöksmålet.

Arbetet innebär även administrativt arbete och kontakt med kommuner, berörda myndigheter och samarbetspartners. Visst kvälls- och helgarbete ingår samt att vid behov ersätta 4H-föreståndaren.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en självgående, trygg och driftig person med mycket god pedagogisk förmåga samt är initiativrik, flexibel och har förmågan att motivera andra.

Vi söker dig med följande erfarenheter och meriter:

* erfarenhet av arbetsledning/handledning, gärna av personer som har behov av extra stöd.

* erfarenhet av djurskötsel.

* erfarenhet av pedagogiskt arbete.

* erfarenhet från föreningsliv och styrelsearbete.

* god känsla för service och värdskap.

* körkort och tillgång till egen bil.

* gärna relevant utbildning.

* erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation och/eller psykisk ohälsa är meriterande.

Biträdande 4H-gårdsföreståndaren förutsätts dela 4H:s vision och organisationens mål och värderingar.

 

Varaktighet/arbetstid

Heltid. Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Lön

Fast lön. Avtalsenlig lön.

Kollektivavtal finns mellan 4H och Skogs- och Lantbrukstjänstemannaförbundet (SLF).

Facklig företrädare. Sveriges Ungdomsledares Tjänstemannaförening (SUT) via Skogs- och Lantbrukstjänstemannaförbundet (SLF).

Erik Jahn, 0724-02 85 86, erik.jahn@slf.a.se

Om Stättared

Stättareds 4H-gård är en gård belägen i Stättareds friluftsområde, mellan Veddige och Frillesås. Gården ägs av Kungsbacka kommun och arrenderas sedan 2006 av 4H. Verksamheten befinner sig nu i ett upprustnings- och utvecklingsskede. På gården finns hästar, kor, får, getter, grisar, höns och små sällskapsdjur. 4H-gården är navet i ett naturskönt friluftsområde med naturstigar, djurhagar och sjöar. I gårdens verksamhet ingår drift av vandrarhem, enklare säsongsöppet café, försäljning av fiskekort, uthyrning av kanoter och båt, men framför allt den centrala 4H-verksamheten med djurvård, läger och klubbverksamhet för barn och ungdom. Stättareds 4H-klubb är en del av Hallands läns 4H.

Läs mer om Stättared på: www.stattareds4h.se

 

Om 4H

4H är en partipolitiskt och religiöst obunden internationell ungdomsorganisation med bred verksamhet. Våra fyra H står för huvud, hjärta, hand och hälsa och symboliserar vad 4H verkar för: att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden.  Läs mer om 4H på www.4h.se och www.4h.se/halland

 

Ansökan

Ansökan tas emot via mejl: jobb.stattared@4h.se senast den 30 november 2018.

 

Kontaktperson

Frågor besvarar vi i första hand per mejl, kontakta oss på antonia.mossberg@4h.se, i andra hand per telefon 0725-12 15 09 (under kontorstider).

Vi önskar inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

 

Vill du veta mera om hur vi jobbar, klicka på länken:

Arbetet på gården