Kanot & Roddbåt

Njut av naturen via kanot, båt eller cykel. Använda appen Naturkartan som är Kungsbackas digitala friluftsguide, läs mer här!

Säkerhet och sjövett!

Tänk på att alltid använda flytväst och ditt sunda förnuft när du kanotar. Hur är vädret? Är det möjligt att paddla kanot? Tänk på att små vindpustar på land kan kännas betydligt mer i kanoten ute på sjön! Det kan bli tungpaddlat! Paddla därför längs sjökanten och inte rakt ut på öppet vatten. Ute på öppet vatten blåser   det oftast mycket mer. När du paddlat ut ur den lugna viken där kanoterna ligger blir vinden oftast mycket starkare och kan lätt göra att du driver över till fel sida av sjön!

Läs mer om kanoting i broschyren “Råd och tips till dig som vill paddla kanot” utgiven av Sjösäkerhetsrådet och Svenska Kanotförbundet.

Kanot_Summer_2019

Kanot

Hyr kanot en heldag för den maximala naturupplevelsen. Stora hornsjön är en stor sjö med många mysiga badvikar och stränder.

Vi har 12 stycken kanoter av typ Linder Inkas 525 och varje kanot har två fasta sitsar och det finns även några lösa extra sitsar.

Kanoten är godkänd för tre personer. Lastkapacitet: 400 kg.

Kanoter hämtas ut mellan kl 9-13 men kan återlämnas när som helst samma dag/kväll.


Priser

För två personer

275 kr per dag (inkl. 2 paddlar & 2 flytvästar)

Extra säte

50 kr per dag (inkl. en flytväst)


Bokning av kanot, se nedan. Vi tar inte emot bokningar via telefon. 

Hornsjön

Roddbåt

Hyr en roddbåt en heldag för ultimata fiskeupplevelsen eller för den mysiga familjeutflykten.

Stora Hornsjön ingår i Hornsjöarnas fiskevårdsområde och är en klarvattensjö med minst 14 olika fiskarter. Sjön mäter 43 meter på det djupaste och det finns flera fina “grynnor” som lämpar sig fint för stor abborre. Det har fångats abborrar på hela två kilo! Där hugger även gäddorna

Båten är en Linder 440 Fishing med plats för max 4 personer, max last på 400 kg.

Båten hämtas ut mellan kl 9-13 men kan återlämnas när som helst samma dag/kväll.


Pris

275 kr. (inkl. åror och flytväst) per dag


Bokning av båt, se nedan. Vi tar inte emot bokningar via telefon.

 

Bike_Summer_2019

Cykel

Hyr cykel och hjälm på gården. För dig som vill förflytta dig lite snabbare och längre. Cyklarna är treväxlade Poni 24’’.


Pris:

75 kr per dag


För bokning av cykel.

Mejla gården på stattared@4h.se