DSC_2286
DSC_2367
DSC_2353
DSC_2292

Julvandring och julsaga med tomtemor på Stättareds gård 21 december kl 16.30

Endast tomtemor är vaken…

På vackra Stättareds gård kan somliga tro att det bara är människor som sköter om djuren men det är helt fel.

När personalen och alla besökarna har gått hem- då kommer gårdstomtemor fram. Hon har övernaturliga krafter och ser till att gården har lycka med sig. Stättareds tomtemor visar sig ogärna men det är viktigt att hålla sig väl med henne och inte förarga henne då hon har ett vresigt temperament och kan hämnas om man missköter djuren.

Varje eftermiddag när det börjar mörkna och gården är tom, då ser tomtemor till att korna, hästarna, fåren, getterna, grisarna och alla de andra mår bra och ger dem lite extra gott för att de ska klara den kalla vintern.

Nu när julen närmar sig och tomtemor önskar sig en stor tallrik julgröt på julafton så är hon lite extra generös och bjuder därför in några lyckliga barn som kan få följa med henne på en vandring runt gården när mörkret har fallit och gården är tom.

Om tomtemor är extra snäll så kan hon till och med sätta sig ner och läsa en mysig julsaga tillsammans med barnen hos djuren och kanske bjuda på en pepparkaka.

Tomtemor är blyg för vuxna och vill att djuren ska få lugn och ro på kvällen- därför kan hon endast ta emot 15 barn. De vuxna får slå sig ner och värma sig i vårt lägerkök, kanske med en kopp glögg.

 

 

21 december kl 16.30-17.30

Max 15 barn- föranmälan sker senast 17 december.

60 kr/ barn- från 6 år (för barn som kan gå med utan vuxen och inte tycker att det är läskigt när det är lite mörkt). Swish eller kontant betalning på plats

 

Anmälan till Julvandring

Anmälan till Julvandring

från 6år, 60 kr per barn

(barnets namn)
(målsmans)
(målsmans)