Ridlekis – mellan 3-6 år

Ridning och teori för våra allra yngsta ryttare. Vi blandar lek med lärande och ser till så att barnet är bekväm i stallet & på hästryggen. Ridlekis är roligt, kravlöst och ger barnet en bra grund att stå på inför fortsatt ridning. Vid ett vanligt ridlekistillfälle blandar vi ridning och teori, därför är det sällsynt att vi har separata teoritillfällen annat än vid riktigt dåligt väder. Ofta börjar eller avslutas lektionen med att göra i ordning ponnyerna inför/efter ridning. Alla barn rider på varsin häst samtidigt majoriteten av lektionerna, därför krävs det även att du som vuxen är med och leder ditt barn när det rider.

Det finns ridlekisgrupper på olika nivåer:

  • Nybörjare
  • Fortsättning

Mer om de olika nivåerna finns att läsa HÄR. Året barnet fyller 7 år flyttas barnet automatiskt över till ridskolan.

Varje grupp består av 8 barn och har 2 ridlärare. Varje tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under respektive termin.


Kostnader

Terminsavgift år 2021: 2375 kr (125 kr/tillfälle, 19 tillfällen under HT 2021)

Terminsavgift år 2022: 2600 kr (130 kr/tillfälle, 20 tillfällen under VT 2022)

Medlemskap: 290 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR före terminsstart. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år.

Fakturering

All fakturering av terminsavgifter görs digitalt via e-mail. Har ni anmält er i god tid före terminsstart så kommer fakturan via mail senast 14 dagar före terminen startar, anmäler ni er däremot närmare terminsstart eller efter terminsstart så skickas fakturan ut inom ett par dagar efter er anmälan.

Anmälningsvillkor

För att skicka in en anmälan måste ni godkänna våra anmälningsvillkor, som finns att läsa HÄR.

IMG_3094
IMG_3447