Ridlekis – mellan 3-6 år

Ridning och teori för våra allra yngsta ryttare. Vi blandar lek med lärande och ser till så att barnet är bekväm i stallet & på hästryggen. Ridlekis är roligt, kravlöst och ger barnet en bra grund att stå på inför fortsatt ridning. Vid ett vanligt ridlekistillfälle blandar vi ridning och teori, därför är det sällsynt att vi har separata teoritillfällen annat än vid riktigt dåligt väder. Ofta börjar eller avslutas lektionen med att göra i ordning ponnyerna inför/efter ridning. Alla barn rider på varsin häst samtidigt majoriteten av lektionerna, därför krävs det även att du som vuxen är med och leder ditt barn när det rider.

Det finns ridlekisgrupper på olika nivåer:

  • Nybörjare
  • Fortsättning

Mer om de olika nivåerna finns att läsa HÄR. Året barnet fyller 7 år flyttas barnet automatiskt över till ridskolan.

Varje grupp består av 8 barn och har 2 ridlärare. Varje tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under 21 veckor.


Kostnader

Terminsavgift: 2625 kr (125 kr/tillfälle, 21 tillfällen)

Medlemskap: 290 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR före terminsstart. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år. Familjepris på medlemskapet för deltagare under 26 år (från 2:a medlemmen): 280 kr/kalenderår.

Fakturering

All fakturering av terminsavgifter görs digitalt via Studiefrämjandet. Har ni anmält er i god tid före terminsstart så kommer fakturan via mail senast 14 dagar före terminen startar, anmäler ni er däremot närmare terminsstart eller efter terminsstart så skickas fakturan ut inom ett par dagar efter er anmälan.

Anmälningsvillkor

För att skicka in en anmälan måste ni godkänna våra anmälningsvillkor, som finns att läsa HÄR.

HÖSTTERMINEN 2020 ÄR FULLTECKNAD – INGA LEDIGA PLATSER FINNS. 

Kölista till vårterminen 2021 finns HÄR. Vår ambition är att alla som skriver upp sig på kölistan ska erbjudas en plats i ridlekis. Vi hör av oss med besked i början av december när vi sätter ihop vårens grupper.

IMG_3094
IMG_3447