Ridgrupper
För barn födda mellan 2004-2011

Ridgrupper riktar sig till de äldre barnen, med tidigare riderfarenhet.

Även vid ridgrupperna blandar vi ridning och teori, därför är det sällsynt att vi har separata teoritillfällen annat än vid riktigt dåligt väder. Ofta börjar eller avslutas lektionen med att göra i ordning ponnyerna inför/efter ridning. Alla barn rider på varsin häst samtidigt vid lektionerna, utan ledare. Detta kräver förkunskaper enligt nedan:

  • Barnet ska kunna sadla/tränsa/hantera hästen själv, rida utan ledare i åtminstone skritt och trav, rida lätt och bör ha provat på eller vara van vid att galoppera. Är du osäker på om nivån är lämplig, boka en privatlektion med en av våra ridlärare så får de avgöra.

Varje grupp består av cirka 6 barn och har 1 ridlärare. Varje tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under 22 veckor. Vi sätter ihop grupperna så att barn i ungefär samma åldrar får rida med varandra.


Kostnader och anmälningsvillkor

Terminsavgift ridgrupper:

2970 kr (135 kr/tillfälle, 22 tillfällen)

240 kr (medlemskap/kalenderår)

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Familjepris på medlemskapet för deltagare under 26 år (från 2:a medlemmen): 190 kr/kalenderår

Läs anmälningsvillkoren här före du gör din anmälan.

Anmälan till vårterminen 2019 har öppnat nu. Anmälan görs via följande länkar:

Ridlekis

Ridgrupp

Djurskötselkurs

Fortsättningsanmälan för elever som gått under höstterminen och vill fortsätta till våren skulle ha varit inskickad före 15/10. Missade ni att skicka in er fortsättningsanmälan i tid så får ni göra en ny anmälan via någon av länkarna ovan.

Porträtt-12