Ridskola – vuxna

Ridning & teori för vuxna nybörjare, eller för dig som haft ett långt riduppehåll. Storlek på ryttaren får inte överskrida 170 cm i längd och 60 kilo i vikt, då vi enbart har ponnyer och inte fullstora hästar. Varje grupp består av 6 deltagare och har 1 ridlärare. Ett tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under 21 veckor. För närvarande finns det två nivåer av vuxengrupper, läs mer om gruppnivåerna HÄR.


Kostnader

Terminsavgift: 3 465 kr (165 kr/tillfälle, 21 tillfällen)

Medlemskap: 380 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR före terminsstart. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år. Familjepris på medlemskapet för deltagare över 26 år (från 2:a medlemmen): 370 kr/kalenderår.

Fakturering

All fakturering av terminsavgifter görs digitalt via Studiefrämjandet. Har ni anmält er i god tid före terminsstart så kommer fakturan via mail senast 14 dagar före terminen startar, anmäler ni er däremot närmare terminsstart eller efter terminsstart så skickas fakturan ut inom ett par dagar efter er anmälan.

Anmälningsvillkor

För att skicka in en anmälan måste ni godkänna våra anmälningsvillkor, som finns att läsa HÄR.

 

KÖLISTA TILL HÖSTTERMINEN 2021 (FÖR NYA ELEVER)

Vill ni få en plats till hösten? Skriv då upp er på kölistan HÄR, så kontaktar vi er i maj med erbjudande om plats, när vi sätter ihop höstens grupper. Det är inte bindande att skriva upp sig på kölistan, utan ni får sedan välja att tacka ja eller nej till erbjuden grupp.


FORTSÄTTNINGSANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2021 (FÖR ELEVER SOM REDAN DELTAR I VÅRENS GRUPPER)

Om du eller ditt barn redan går i någon av våra grupper under våren, så ska ni fylla i formuläret HÄR senast den 15/4 för att anmäla fortsättning till höstterminen. Önskemål gällande byten av grupp/nivå/dag/tid görs även där.

IMG_1744