Ridskola – vuxna

Ridning & teori för vuxna nybörjare, eller för dig som haft ett långt riduppehåll. Storlek på ryttaren får inte överskrida 175 cm i längd och 65 kilo i vikt, då vi enbart har ponnyer och inte fullstora hästar. Varje grupp består av 6 deltagare och har 1 ridlärare. Ett tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under 20 veckor. För närvarande finns det två nivåer av vuxengrupper, läs mer om gruppnivåerna HÄR.


Kostnader

Terminsavgift: 3 300 kr (165 kr/tillfälle, 20 tillfällen)

Medlemskap: 380 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR före terminsstart. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år. Familjepris på medlemskapet för deltagare över 26 år (från 2:a medlemmen): 370 kr/kalenderår.

Fakturering

All fakturering av terminsavgifter görs digitalt via Studiefrämjandet. Har ni anmält er i god tid före terminsstart så kommer fakturan via mail senast 14 dagar före terminen startar, anmäler ni er däremot närmare terminsstart eller efter terminsstart så skickas fakturan ut inom ett par dagar efter er anmälan.

Anmälningsvillkor

För att skicka in en anmälan måste ni godkänna våra anmälningsvillkor, som finns att läsa HÄR.

Kölista till höstterminen 2020: Skriv upp er på kölistan HÄR. Nästan alla grupper är fulla (2020-05-19) så fyll i formuläret snarast möjligt om ni är intresserade av en plats, så kontaktar vi er. 

IMG_1744