**OBS! TILLFÄLLIGT NU MITT UNDER PÅGÅENDE PANDEMI KOMMER VI INTE ATT ERBJUDA NÅGRA MÖJLIGHETER TILL ATT BOKA PRIVATLEKTIONER HOS OSS.**


Bokningsinformation: Bokning görs via mail till info@robacks4H.se, lämna telefonnummer & önska gärna dag/tid. Vår ridlärare ringer inom 2 arbetsdagar upp dig för tidsbokning. Ingen tidigare hästerfarenhet krävs för att boka en privatlektion. Storlek på ryttaren får inte överskrida 170 cm i längd och 60 kilo i vikt, då vi enbart har ponnyer och inte fullstora hästar. Ridhjälm finns att låna hos oss.

Tillgängliga tider: Privatlektioner kan bokas de tider då vi inte har ordinarie verksamhet. Vilket innebär att vi inte kan ha privatlektioner under nedanstående tider, så ha det i åtanke när ni önskar dag/tid.

  • Måndagar-torsdagar efter kl. 16.00
  • Lördagar före kl. 13.00
  • Ej på söndagar över huvud taget

Kostnad: 360 kr/60 minuter. Kostnaden gäller per elev, väljer ni att vara flera som rider samtidigt kvarstår kostnaden på 360 kr per person.

Beskrivning av hur en privatlektion går till: Vi börjar med att gemensamt borsta, sadla och tränsa ponnyn. Sedan rids lektion som hålls av en av våra duktiga ridlärare. Det går att välja mellan att antingen rida på ridbanan eller att rida ut på uteritt. Tid i sadeln blir cirka 40 minuter. Vi har endast ridlektioner för nybörjare och ryttare med viss riderfarenhet. Dressyr och bommar/markarbete går att ordna, men ej hoppning.

IMG_5290