Öppet hus 28/9 kl. 12.30-15.00

Lördag den 28/9 har vi öppet hus kl. 12.30-15.00, med massor av roliga aktiviteter för barnen. Gratis entré, alla är välkomna! Vi finns på Svidjevägen 37 i Röbäck.

TILL FÖRMÅN FÖR ALDRIG ENSAM:

Hälften av intäkterna från öppet hus kommer tillfalla den ideella organisationen Aldrig Ensam, www.aldrigensam.com. Detta då vi arbetar med många barn och ungdomar med psykisk ohälsa, och vill främja de förebyggande insatser som Aldrig Ensam verkar genom.

“Var sjätte timme är det en person som tar sitt liv i Sverige. Det är fyra människor varje dag, och 1 500 personer varje år. Vi måste både prata om och ändra på detta! På Aldrig Ensam arbetar vi förebyggande genom att utbilda och förbättra människors kunskaper kring psykisk ohälsa. Vi arbetar också stödjande med Aldrig Ensam Gården och telefonrådgivning med leg. psykolog. Din gåva till Aldrig Ensam används till arbetet med att förebygga psykisk ohälsa och förhindra självmord samt till att stödja de som drabbats och deras anhöriga.”

AKTIVITETER ARRANGERADE AV 4H:

– Ponnyridning, 30 kr/sväng

– Hoppborg, 30 kr/barn per gång

– Fikaförsäljning

– Möjlighet att klappa får/grisar/kaniner

– Maskoten Kossan Mu hälsar på alla barn

PARKERING

Parkering sker längs med byvägen, och parkeringsvakter kommer finnas på plats för närmare instruktioner. Närmsta busshållplats är Travbanevägen, cirka 15 minuters promenad till gården.

BETALNINGSSÄTT

Swish: 123 1426 014

PG: 876 751-9

Vi tar SWISH och kortbetalning, ej kontanter!

KONTAKTUPPGIFTER

Röbäcks 4H-gård, Jennifer Blomberg

info@robacks4H.se

www.robacks4H.se

IMG_9528
IMG_0503
IMG_6863
Skriven av Röbäcks 4H-gård,

  Inlagd i kategori: Okategoriserade