Djurskötsel, ridlekis & ridskola VT 2020: Anmälan är öppen!

Inför årsskiftet så har vi även glädjen att meddela att vi faktiskt kommer ha just det – både ridlekis & ridskola på olika nivåer. Det har varit på tal om länge, och i samband med att vi både kompetensförstärkt på hästfronten såväl som i personalstyrkan ligger det helt rätt i tiden att helt enkelt ta steget och göra det officiellt.

Hur nivåerna på de olika grupperna ser ut går att ta del av HÄR.

Information till er som deltar under höstterminen och ska fortsätta till våren:
För er som fortsättningsanmält har vi placerat dig/ditt barn i den grupp våra ridlärare anser vara mest lämpad nivåmässigt. Passar inte den grupp ni blivit tilldelad så behöver ni kontakta oss före den 7/11, hör vi inget från er så ger ni automatiskt ert medgivande till att erbjuden grupp fungerar för er.
Anmälningsformulär och system för fakturering:
Anmälan till samtliga aktiviteter kommer från och med nu att gå via vårt studieförbund, Studiefrämjandet. Det innebär att det formulär ni gör anmälan till våra aktiviteter genom ligger på deras hemsida. Både kallelse såväl som faktura kommer även att skickas ut via Studiefrämjandet, via e-mail.
Mer information:
Före du anmäler till en aktivitet, läs igenom anmälningsvillkoren HÄR.
Läs mer om ridlekis HÄR.
Läs mer om ridskolegrupperna HÄR.
Läs mer om vuxengrupperna HÄR.
Läs mer om djurskötselkursen HÄR.
IMG_5722
IMG_3720
IMG_2163
Klicka på den grupp som passar så kommer ni vidare till anmälningsformuläret. Vi förbehåller oss rätten för att nedanstående grupper kan ha hunnit bli fulla när ni anmäler er, vi uppdaterar listan en gång per dygn (7 dagar per vecka). Först till kvarn gäller! Har du frågor? Kontakta oss via mail HÄR.