Startdatum för höstterminen 2019

Höstterminen startar v. 32. Datumförteckning för hela höstterminen finns nedan. För er som redan anmält sig, har kallelse skickats ut via e-mail idag 2019-07-05. Har du inte fått kallelsen? Kontrollera att mailet inte fastnat i skräpposten, och har det inte gjort det så kontakta oss på info@robacks4H.se.

Det finns fortfarande ett par lediga platser, gå in på “Ridverksamheten” eller “Djurskötselkurser” uppe i menyn och välj vad du är intresserad av. Lediga platser kan ses i formuläret där till höger.

Varmt välkomna till oss i höst!

 

Vår nyaste ridskolehäst Soretta.
Vår nyaste ridskolehäst Soretta.
Datumförteckning HT 2019

Gratisaktiviteter på onsdagar 19/6-14/8

Onsdagar kl. 08.30-16.30 mellan 19/6-14/8 har vi kostnadsfria aktiviteter på vår bondgård i Röbäck, för alla sommarlovslediga barn (från ca. 6 år) och ungdomar.

På vår 4H-gård finns får, grisar, kaniner, katter och hästar. Under dagen blandar vi olika aktiviteter, exempelvis djurskötsel, kaninhoppning, lekar & samarbetsövningar, vattenkrig, ponnyridning m.m. Vädret och antal deltagare avgör hur vi lägger upp dagarna.

Det går bra att vara med under delar av dagen, eller under hela dagen. Ingen föranmälan krävs, men ni kommer att få fylla i ett formulär med barnets personuppgifter och målsmans kontaktuppgifter första gången ni deltar. Därefter går det bra att lämna barnet med våra ledare.

LUNCH & MELLIS: Ska skickas med om barnet ska vara med oss hela dagen, observera att ingen form av nötter får tas med till gården av hänsyn till allergiker. Lunchpaus 11.30-12.00. Mellis sker på FM och EM.

ÖVRIGT: Oömma kläder rekommenderas, och kläder anpassade efter vädret. Tänk på att vi mestadels är utomhus. Vid strålande sol, skicka gärna med badkläder och handduk för ev. vattenkrig.

Frågor? Kontakta info@robacks4H.se.

Varmt välkomna till oss!

I samarbete med Umeå kommun, Bångs stiftelse och Studiefrämjandet.

IMG_4325
IMG_4149

Ridläger för vuxna i sommar

Anmälan görs här.

Kostnad: 1650 kr/person + medlemskap

Nivå: Du bör ha viss tidigare riderfarenhet.

Tid: 09.00-15.00 bägge dagarna

Datum: 15-16/8

Beskrivning: Under två dagar kör vi ett roligt ridläger för dig som är vuxen, och har viss tidigare riderfarenhet. Vi kommer både att rida lektioner på ridbanan, dressyr och markarbete, såväl som rida ut i skogen. Kortare teoripass kommer även att genomföras. Medtag lunch och mellanmål.

IMG_4169