Höstterminen 2020

STARTDATUM HT 2020:

Måndag: 3/8

Tisdag: 4/8

Onsdag: 5/8

Torsdag: 6/8

Lördag: 8/8

Söndag: 9/8


GENERELL INFORMATION:

Det är viktigt att inte komma för sent, eftersom det ställer till problem med planeringen för ridlärarna. Var därför noga med att alltid vara på plats den tid er lektion börjar, ni behöver dock inte vara på plats mer än 5 minuter före lektionen. Hästarna delas ut av ridlärarna när lektionen startar.


SÄKERHETSÅTGÄRDER INNE I STALLET:

Inne i själva stallet så får enbart eleverna som deltar i pågående grupp vara, ej föräldrar/syskon/andra medföljande personer. Det blir för trångt annars och då ökar risken för olyckor.

* Undantag gäller för barn som går ridlekis och ridgrupp nivå 1, då är det OK att 1 vuxen är med barnet inne i stallet när hästarna görs i ordning inför/efter ridning m.m.

* Medföljande personer får gärna vänta i klubbhuset på gården, ute vid bänkarna eller stå utanför ridbanan och titta på lektionen. Det går bra att ta med ex. syskon om ni är utomhus och så länge ni respekterar regeln om begränsat antal personer inne i själva stallet. Tänk på att följa gällande rekommendationer kring covid-19 och hålla avstånd från andra människor.

Inför att er grupp ska börja: Vänta utanför stallet tills ridlärarna ropar in er.


MEDLEMSKAP: Räcker ett kalenderår (1/1 till 31/12) och är obligatoriskt för alla deltagare. Medlemskap löser du HÄR.

SÄKERHETSUTRUSTNING: Säkerhetsväst för ridning och ridhjälm finns att låna hos oss, men vi rekommenderar att alla har en egen ridhjälm och säkerhetsväst för bästa passform och skydd. Sko med liten klack måste bäras vid ridning, exempelvis ridstövel eller gummistövel. Sulan får inte vara helt platt.


INFO TILL ER SOM DELTAR I SISTA GRUPPEN FÖR DAGEN: Efter lektionen hjälps vi åt att ställa ut hästarna och ge kvällsmat (ej lördagar) till de som inte redan fått mat. Vi sopar efter vår egen häst i stallet och mockar i den box vi använt. Allt eftersom vi blir klara i stallet plockar vi undan från ridbanan.

INFO TILL ALLA DELTAGARE/FÖRÄLDRAR: Ni sopar alltid efter er egen häst i stallet och mockar i den box ni använt. Bajsar hästen i stallgången så tar ni bort bajset direkt. Om ni haft lektion på ridbanan och hästarna bajsat, får ni gärna mocka före ni åker hem. Vi måste hjälpas åt att ha god ordning i stallet och på anläggningen.


FRÅNVARO: Meddelas till via SMS (ring ej) i god tid före lektionen, till 070-752 75 79.

RIDLÄRARE: HÄR hittar ni kontaktuppgifter till de ridlärare som är ansvariga för respektive dag.

EKONOMISKA FRÅGOR: ekonomi@robacks4H.se

ALLA ÖVRIGA FRÅGOR: info@robacks4H.se

LÖPANDE INFORMATION:

www.robacks4H.se

https://www.facebook.com/Robacks4Hgard/

IMG_2161
IMG_3094
Skriven av Röbäcks 4H-gård,

  Inlagd i kategori: Okategoriserade