Fritidsgårdsverksamhet

Fritidsgårdsverksamhet, på 4H:s sätt. Varje tisdag, onsdag och torsdag kl. 14.00-18.00 från och med v. 38 till och med v. 51 kommer vi ha en kostnadsfri, öppen fritidsgårdsverksamhet för alla barn och unga som vill spendera tid hos oss i sällskap av en vuxen, pedagogisk ledare.

Aktiviteter kommer vara allt från bondgårdsskötsel till “vanligt häng”, ridning etc. Det finns även möjlighet till läxhjälp när behov finns. Alla är välkomna, och det går såklart bra att barnen med förälders medgivande cyklar direkt till oss efter skolan eller tar bussen. Ingen tidigare koppling till vår verksamhet krävs för att delta.

Ett av 4H-gårdens viktigaste mål är att alla på gården ska ta del i de sysslor som förekommer. Barn och ungdomar får på så sätt tidigt lära sig att ta ansvar, och “lära genom att göra” precis som vårt motto säger.

Ledare kommer att vara Alexandra Boström, tel: 070-658 07 39

Adress: Svidjevägen 37, Röbäck
Frågor: info@robacks4H.se

Närmsta busshållplats är Travbanevägen, sedan cirka 15 minuters promenad till gården.

Vi kör drop-in så ingen föranmälan krävs. Ni kommer dock få fylla i ett anmälningsformulär första tillfället barnet deltar, inklusive telefonnummer till målsman och info om ev. allergier. Oömma kläder anpassade efter vädret rekommenderas, eftersom vi mestadels är utomhus och bland djur.

Varmt välkommen till oss!

I samarbete med Studiefrämjandet Umeå​ och Umeå kommun.

ECJ-31
Hopptävling-8
Skriven av Röbäcks 4H-gård,

  Inlagd i kategori: Okategoriserade