Djurskötselkurs – för de yngsta barnen

Kursen är för barn födda mellan cirka 2016-2018, beroende på grupp. Hos oss finns det under vintertid får, getter, grisar, kaniner, katter och hästar. Sommartid har vi även kalvar. I djurskötselgruppen blandar vi allt ifrån kaninhoppning och djurskötsel till ridning, hästkörning, lekar och samarbetsövningar m.m. Ingen tidigare djurerfarenhet krävs för att få vara med, barnen får lära sig att ta hand om och sköta om alla våra djur.

Varje grupp består av cirka 8-10 barn och har 2 vuxna ledare. Varje tillfälle är 60 minuter, 1 träff/vecka under 21 veckor.


“.. Jag menar verkligen vad jag sade; blev rekommenderad av en dagisförälder som sade att det var familjens veckohöjdpunkt att åka ut till er och träffa djuren. Dom åkte hela familjen eftersom alla ville vara med. Å precis så bra var det tycker jag. Fantastiskt fina djur, och djur som får omsorg och omtanke och därför är kärleksfulla, lekfulla eller överhuvudtaget mår bra! Jag är lika peppad som min dotter på detta!”


Kostnader

Terminsavgift: 2625 kr (125 kr/tillfälle, 21 tillfällen)

Medlemskap: 290 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR före terminsstart. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år. 

Fakturering

All fakturering av terminsavgifter görs digitalt via e-mail. Har ni anmält er i god tid före terminsstart så kommer fakturan via mail senast 14 dagar före terminen startar, anmäler ni er däremot närmare terminsstart eller efter terminsstart så skickas fakturan ut inom ett par dagar efter er anmälan.

Anmälningsvillkor

För att skicka in en anmälan måste ni godkänna våra anmälningsvillkor, som finns att läsa HÄR.

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2021 

Vill ditt barn gå djurskötselkurs eller börja rida hos oss under våren? Fåtalet lediga platser finns på olika dagar och tider. Gå in och läs HÄR för att se vilka grupper som är tillgängliga. 


KÖLISTA TILL HÖSTTERMINEN 2021 (FÖR NYA ELEVER)

Vill ni få en plats till hösten? Skriv då upp er på kölistan HÄR, så kontaktar vi er i maj med erbjudande om plats, när vi sätter ihop höstens grupper. Det är inte bindande att skriva upp sig på kölistan, utan ni får sedan välja att tacka ja eller nej till erbjuden grupp.


FORTSÄTTNINGSANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2021 (FÖR ELEVER SOM REDAN DELTAR I VÅRENS GRUPPER)

Om du eller ditt barn redan går i någon av våra grupper under våren, så ska ni fylla i formuläret HÄR senast den 15/4 för att anmäla fortsättning till höstterminen. Önskemål gällande byten av grupp/nivå/dag/tid görs även där.

IMG_9478
IMG_0468