Anmälan

Din anmälan är bindande från det att du skickat in din anmälan till oss. Du har rätt att återta din anmälan, enligt reglerna för ångerrätt, genom att meddela Röbäcks 4H-gård via e-mail info@robacks4H.se inom 14 dagar efter det att vi har bekräftat din anmälan. Du måste själv kunna visa att vi nåtts av ditt meddelande att du inte kan delta. Om lägret har startat och ditt barn har deltagit vid ett tillfälle har du accepterat att ni avstår er ångerrätt.


Avhopp

Om ni avbryter ett påbörjat läger är du skyldig att betala hela deltagaravgiften. Om skälet till att ni avbryter deltagandet är sjukdom styrkt med läkarintyg, återbetalas kostnaden för de lägerdagar som återstår av lägret från datumet du informerade oss om avhoppet, med avdrag för medlemsavgiften som inte återbetalas. Avhopp kan endast meddelas skriftligt till info@robacks4H.se.


Frånvaro eller avhopp av andra skäl

Även om ni väljer att inte delta vid lägret är ni betalningsskyldiga, så till vida att ni inte nyttjat ångerrätten inom 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan (se villkor ovan).

Har ditt barn tappat intresset eller av annat skäl inte kan delta i lägret, så kan det ibland gå att sälja vidare platsen till någon på vår reservlista. Vi garanterar inte att vi har reserver intresserade av att köpa er plats, men det brukar vara värt ett försök.


Lägrets innehåll

All information kring vad lägret innehåller finns här.


Säkerhetsutrustning

Säkerhetsväst för ridning och ridhjälm finns att låna hos oss, men vi rekommenderar att ditt barn har en egen ridhjälm och säkerhetsväst för bästa passform och skydd.

Sko med liten klack måste bäras vid ridning, exempelvis ridstövel eller gummistövel. Sulan får inte vara helt platt. Gympaskor, crocs, sandaler och dylikt är förbjudet att använda vid ridning av säkerhetsskäl.


Medlemskap

Medlemskap krävs för att delta i alla våra läger och ingår inte i lägeravgiften, kostnaden för medlemskap är 240 kr/kalenderår. Familjepris på medlemskapet ges om ni anmäler flera barn. Medlemskap löser ni här, alternativt i samband med att ni får kallelsen till lägret via mail.

ECJ-43