Vid dåliga väderförhållanden/kraftigt regn eller storm kan aktiviteterna bli inställda och flyttade till andra datum, detta meddelas då senast kvällen innan via SMS eller mail. Medlemskap är obligatoriskt för alla aktiviteter om inte annat står angivet.


2018-12-08: Gratis igentagningstillfälle

Anmäl här.

För deltagare i verksamheten som missat någon lektionstillfälle under terminens gång, eller bara vill vara med en gång extra. Vi kommer dela upp det som följande: 12.00-13.00: Igentagningstillfälle ridgrupper och ridlekisgrupper som är på nivån att barnen rider själva i skritt och trav. 13.00-14.30: Igentagningstillfälle för övriga ridlekisgrupper och djurskötselgrupperna. Så se till att dyka upp på en tid som passar för ditt barn. Är ni osäkra på vilken av grupperna ni ska välja så fråga oss!


2018-12-15: Lördag den 15/12 mellan kl. 12.00-15.00 anordnar vi öppet hus med ett riktigt juligt tema. Gratis entré, parkering längs byvägen enligt instruktion från parkeringsvakter på plats. Kom gärna utklädda, arrangemanget passar för barn och ungdomar i alla åldrar. Ingen föranmälan krävs, alla är välkomna! Gäller även deltagande i luciatåget, de som vill får gärna vara med.

AKTIVITETER:

– Luciatåg med julsånger

– Ponnyridning och ponnykörning, 30 kr/sväng

– Fikaförsäljning (glögg och varm choklad kommer även finnas)

– Möjlighet att klappa får/grisar/kaniner

– Träffa jultomten och maskoten kossan Mu

ECJ-31
ECJ-47
Porträtt-11