banner_rix19

Anmälan till årets läger är stängd men om du vill skicka en sen ansökan för att delta kan du skicka ett mail till rix19@4h.se. Skriv “Sen Anmälan” i ämnesraden och i brödtexten uppger du namn och län. Vi beprövar din ansökan och om den accepteras ber vi dig fylla i ett formulär som vi skickar ut i ett mail till dig tillsammans med betalningsuppgifter

 

Anmälan

Anmälan kommer ske via Membersky.com vilket är en onlinetjänst som tillhandahåller Sveriges 4Hs medlemsregister. För att anmäla dig måste du vara född 2005 eller tidigare och vara medlem i 4H. Du kan bli medlem i samband med anmälan. För att din anmälan skall godkännas skall anmälningsformuläret fyllas i och fakturan vara betald. När vi kan se att pengarna kommit in på vårt bankkonto och du uppfyller kraven med medlemskap och ålder godkänner vi dig, då räknas du som anmäld och vi skickar ett bekräftelsemail. Sista anmälningsdatum är 5 juli, vid anmälan efter sista datum kan vi ej garantera dig en plats på lägret med mat, aktiviteter och transport på lägret. Har du några frågor kontakta din länsledare.

Bekräftelsemail

När din anmälan godkänts skickar vi ut ett bekräftelsemail med konfirmation att du är anmäld samt diverse information. Detta kan ta upp till 7-14 dagar. Vid anmälan innan 31 maj kommer du erhålla en rabattkod från Destination Gotland för möjlighet att boka båtbiljett till rabatterat pris på utvalda turer (giltig t.om 31 maj), mer information om detta står i mailet.

Betalningsvillkor

Anmälan är giltig när betalningen är godkänd.

Om betalningen inte är genomförd kommer det att skickas ut en påminnelse.

Obetalad faktura ses inte som en avbokning.

Fakturan kommer via mail.

Avbokning sker via mail till rix19@4h.se

Avbokning

Vill du avboka ditt köp gör du det till Rix19 via mail på rix19@4h.se. Uppge att du vill avboka ditt köp, ditt namn, län samt fakturanummer.

Återbetalning vid avbokning

Vid avbokning innan den 5 juli återbetalas 75% av fakturan.

Avbokningar efter den 5 juli återbetalas ej.

Obetald faktura ses inte som en avbokning!

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt.

Ångerrätten gäller ej om lägervistelsen har påbörjats, dvs. from den 19 juli 2019.

Vi räknar ångerrätten från det datum då vår bank registrerat din betalning (dag 0).

Ångrar du ditt köp inom ångerrätten sker full återbetalning.

För att ångra ditt köp kontaktar du Rix19 via mejl på rix19@4h.se. Uppge “Avbokning” i ämnesraden och skriv i brödtexten att du vill ångra ditt köp, ditt namn, län samt OCR/fakturanummer.

Länsledare

En länsledare åker utan kostnad vid 10 deltagare, två länsledare åker utan kostnad vid 50 deltagare och så vidare. Deltagarantalet är räknat utan länsledaren.

Om du som länsledare vill anmäla dig redan nu går det bra. Om ditt län blir fler än 10 deltagare återbetalas avgiften vid lägrets början.

Stämmodeltagare

Är du stämmodeltagare och deltagare anmäler du dig som en vanlig deltagare och kryssar i både att du är deltagare och att du är stämmodeltagare. Är du bara stämmodeltagare anmäler du dig till johan.norrman.gunnarsson@4h.se. Som stämmodeltagare utgår en kompensation för din deltagaravgift under stämman (20-21 Juli). Väl på stämman får du information från Riksförbundet om hur det kommer gå till.

 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar på denna sida.

Pris

Helvecka (19-26 juli)                 2240 kr

Helg         (19-22 juli)                 1640 kr

Dagspass (valfritt antal dagar)    640 kr

Notera: att priset för Helvecka kommer stiga efter 31 maj

Lägeravgiften för helvecka, helg eller dag innefattar plats för tält, mat och aktiviteter för veckan, helgen eller dagen.

För vissa aktiviteter under aktivitetsdagen tillkommer en extra deltagaravgift utanför lägeravgiften. Anmälan och betalning för detta sker närmare lägret, därför är det viktigt att du har en aktiv mailadress som vi kan kontakta dig via. Vissa aktiviteter är det begränsat antal platser vilket meddelas på lägret.

Du ska vara medlem i 4H för att få åka på riksläger. I samband med anmälan har du möjligheten att bli medlem i ditt län och klubb inom 4H. Du får sedan en separat faktura för att bli medlem i 4H och en för anmälan till lägret.

Gammelräv

På lägret kommer vi ha en extrakategori kallad Gammelräv. Du som har åkt på något läger år 1999 eller tidigare klassar vi som gammelräv. Denna anmälan görs externt till samordnare Stefan Johansson via detta formulär https://forms.gle/NQ75MV2WB8srcADB6. För frågor kontakta stefanisanda@gmail.com