Aktivitetsdagen

Tisdagen den 17:e Juli är det aktivitetsdag. Då får varje deltagare möjlighet att välja en aktivitet att hitta på under dagen! Det finns vissa aktiviteter som kostar och vissa som är gratis. Mer information finns under varje aktivitet nedan. Observera att vissa aktiviteter även har ett maxantal deltagare! Vet du redan nu vilken aktivitet du vill gå på så kan du skicka ett mail till rix18@4h.se, märk med aktivitetsdagen. Skriv vilken aktivitet samt namn och län. Valet till aktivitetsdagen kommer att göras senast söndag på området, mer information om hur fås på lägret!

Prison Island och Vissmålen 4H gård
Kostnad: under 18: 120 kr över 18: 200 kr
Max antal 30

Samla ihop ett gäng kompisar och lös problemen i cellerna! Ni får 2 timmar på er att lösa så många som ni kan! Här gäller det att samarbeta och tänka utanför boxen! Efter lunch tar ni er gemensamt till Vissmålens 4H gård och hälsar på djuren där! Aktiviteten betalas på plats Prison Island kort, kontant eller swish.

 

Frysen Airsoft
Kostnad: 600 kr
Ålder 18+
Max antal 15

Kom med till Nordens största Airsoftbana i Jönköping! På Frysen så får ni 2 hela timmar där ni kan springa runt och sikta på varandra. Dagen för er börjar på A6 och efter lunch åker ni gemensamt ut till Frysen!  Aktiviteten betalas på plats Frysen kort eller kontant.

 

Hänga på området
Kostnad Gratis

Känner du bara för att det kan vara skönt att ta det lite lugnt? Häng kvar på området! Men känner man inte ta det lugnt riktigt hela dagen så kommer det finns ett gäng från Skog och ungdom och KÄK (Katrineholms Äventyrsklubb) som kommer fixa lite grejer att testa på. Lite kastyxa, pilbåge skjutning och klättring bland annat.

 

Rosenlunds äventyrsbad
Kostnad: Under 20 år 50 kr, över 20 år 95 kr

Vill du bada hela dagen? I uppvärmt vatten? Med massa roliga rutschkanor och annat roligt? Kom med till rosenlundsbadet! Här får man bada så mycket man vill eller inte vill under hela dagen! Medtag hänglås till förvaringsskåp! Hänglås finns att köpa på plats för 50kr. Aktiviteten betalas på plats Rosenlundsbadet kontant eller kort!

 

Visingsö och Gränna
Kostnad: 110 kr
Max antal 40

Åk med till polkagrisarnas stad! Tillsammans åker gruppen ut till Visingsö och ser sig omkring med remmalagen! En trevlig tur med häst och vagn! Efter det blir det fritt inne i Gränna där det finns polkagrisar i överflöd samt massa annat mysigt!

 

A6 access  i Jönköping
Kostnad: Gratis

Är det shopping du är sugen på? Följ med till Jönköpings A6, här finns det över 50 butiker att välja på och även Ikea om man är sugen på det! Tänk på att du ska få med dig allt hem från lägret också!

 

Vissmålen 4H gård
Kostnad: Gratis

Kom och hälsa på djuren och se Vissmålens 4H gård! Kom och ha trevligt på vår mysiga 4H gård! Ridning kan ske i den utsträckningen det finns hästar tillgängligt. Mer information kommer.