Aktiviteter 

De flesta aktiviteter har lägre deltagaravgift för medlemmar! Se fliken Bli medlem/ Kontakta oss för att bli medlem i föreningen. Har ni begränsad budget så att ert barn inte kan vara med, bara fråga så gör vi vårt bästa för att ert barn kan delta.

För ponnykul, 4Hs ridskola, se här.

Varmt välkomna på Naturhjältarnas 4H-klubbs årsmöte+ BUSAs årsmöte

På årsmötet går vi igenom det gångna året, vad vi har haft för aktiviteter, hur det kan komma att se ut i framtiden och väljer nya styrelser för 2024. Varmt välkomna att komma och påverka! Självklart blir det gofika!

Är du själv intresserad av att sitta med i styrelsen eller engagera dig i gården så hör av dig till vår valberedning på mail: naturhjaltarna@4h.se

Vill du lämna in en motion till årsmötet om något som du vill förändra eller något som berör verksamheten behöver vi ha den via mail: naturhjaltarna@4h.se

Anmäl dig till årsmötet genom att maila: naturhjaltarna@4h.se

 

Umgås med djur genom klickerträning

Klickerträning är ett roligt och effektivt sätt att lära djur nya beteenden. När djuret gör det du önskar så får den en belöning vilket gör att djuret vill utföra beteendet igen. Klickerträning kan användas vid hantering, träning av vardagliga saker och trixs. Ja egentligen kan du lära in vad som helst med hjälp av klickerträning.
I den här kursen kommer du få lära dig hur du med hjälp av mat kan träna in nya beteenden med olika djurarter samtidigt som ni bygger en ömsesidig relation baserad på tillit och glädje.
Jag som håller i kursen heter Felicia Aggarwal och har hållt på med djur hela livet och då framförallt hästar. Jag är snart färdigutbildad klickerinstruktör och har ett stort intresse för djurens beteende och inlärningspsykologi.
Vi träffas under 10 tillfällen, lördagar från 16 mars till 18 maj kl. 10:00-12:00. Du får gärna välja ett djur och träna med det djuret under kursens gång. Djur att välja emellan; get, får, gris, kanin, hund, ponny eller häst. Ange ert önskemål i anmälan till naturhjaltarna@4h.se
Deltagaravgiften är 680 kr men det finns även sponsrade platser, hör av er om du vill ha en sådan.

Cafe´t öppet med prova på ridning varje lördag kl. 12-16