SVA ute på turné

sva_almvik

Det bubblar av aktivitet i samarbetsprojektet mellan SVA och 4H. Nyanställda i 4H fick förra veckan mer information om projektet och fick provspela Bakteriestopp och testa sina kunskaper genom utvalda frågor i den stora tipspromenad som tagits fram. Under denna vecka påbörjades rundresan till 4H-gårdar över landet som kommer att fortsätta under våren.

I måndags träffades projektledare Catrin V-Carlson och projektets pedagog Lizbeth Engström personal från Växjö 4H och Bonnagårdens förskola. Det blev många bra diskussioner om innehållet i projektet och provkörning av spelet Bakteriestopp och några av de producerade tipspromenadsfrågorna.

På tisdagen hade turen sedan kommit till Skåne, där representanter för tre gårdar samlades i Almviks 4H:s fina leklada. Även här stod information, diskussioner och testkörning av tipspromenad och Bakteriestopp på programmet och mötet var roligt och givande.

“Det är så himla roligt att träffa alla och att vi kommer att rulla vidare vilket ska bli jättekul”, sa en glad Catrin efteråt.