Regionkonsulent sökes till Region Uppsala

 

4H är en barn- och ungdomsorganisation med verksamhet över hela Sverige och stora delar av världen. Vår vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden vilket genomsyrar allt vi tar oss för. Vi är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation. Organisationen befinner sig i ständig utveckling och vårt fokus ligger på tillväxt och framåtanda. Nu söker vi en regionkonsulent till Region Uppsala.

Sista ansökningsdag: 15 september 2020

 

Regionkonsulentens roll

Tjänsten som regionkonsulent innebär att bygga upp, utveckla och följa upp 4Hs verksamhet inom en region. Målet är att utveckla verksamheten likväl på regional samt lokal nivå.

Regionkonsulenten kommer att vara anställd av Riksförbundet Sveriges 4H och är direkt underställd Sveriges 4H:s Generalsekreterare.

Arbetet präglas av föreningsverksamhet med fokus på klubbverksamhet, och 4H-gårdsverksamhet såväl som externt samarbete med region, kommun, skolor och näringsliv och i vissa fall på riksnivå.

 

Arbetsuppgifter

Regionkonsulenten kommer att verka inom följande arbetsområden:

– Personalansvar för anställda av Länsförbundet

– Ansvarig för planering och utförande av verksamhetsmål antagna av Länsförbundet.

– Ansvarig för utveckling av Region Uppsalas verksamhet

-Ansvarig för att Länsförbundets verksamhet uppfyller de lagar, regler, policys och andra framtagna riktlinjer för verksamheten fullgörs.

– Ansvarig för leverantörsbetalningar, fakturering, budgetuppföljning och rapportering till Länsförbundets styrelse. Göra ansökningar om bidrag och projekt.

– Ansvarig för kontakt med bidragsgivare och kommun samt även rapporteringsansvarig till dessa

– Vara Länsförbundets kontaktperson och ansiktet utåt

– Närvara på nationella möten, regionkonsulentsmöten och av Länsförbundet planerade möten

 

Kvalifikationer

Förmåga att leda personal i nya situationer och arbetssätt

Erfarenhet av arbetsledning och projektledning

Kunskap om lagar och regelverk som verksamheten ska följa som till exempel lagar och förordningar om djurskydd och arbetsmiljölagen.

Erfarenhet av budgetarbete, analys och rapportering

God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska

För tjänsten adekvat akademisk utbildning

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker:

Uppskattar att finnas i ett sammanhang där förändring sker och har förmåga att leda i nya situationer. Har lätt att identifiera och anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt sätta dig in i komplicerade ärenden.

Trivs med att arbeta med helhet och utveckling men även mer operativa uppgifter och har ett engagemang och målmedvetenhet i det du gör.

Har betydande förståelse av samarbete i gränssnittet mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor. Har ett genuint intresse och förståelse för uppdragen inom offentlig sektor och politiskt styrd organisation.

Har körkort och tillgång till egen bil.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Tjänsten är placerad i Region Uppsala.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:

Skicka din ansökan till jobb@4h.se senast den 15 september 2020.