Hyr Kårsta 4Hs Klubbstuga

Vi hyr ut stugan till längst kl 22.

För fester eller andra evenemang som håller på längre, föreslår vi att ni kontaktar Kårsta-Ekskogens Bygdegård för hyra av lokal.

Boka stugan

Kontakta vår nyckel- och uthyrningsansvarige Christina Hedlund för att boka stugan. Hennes telefonnummer är: 08-512 350 15 (telefontid 18 -20 vardagar).

Pris

Priset är 100 kr per timme (75 kr för medlemmar och vän) eller 600 kr per dygn (300 kr för medlemmar och vän).

Depositionsavgift för nyckeln till stugan är 100 kr och betalas kontant till Christina när du får nyckeln. Avgiften återbetala av Christina när nyckel återlämnas till henne.

Betala  in hyra till vårt pg 66 73 66-9 (Kårsta 4H Klubb)

Vid betalning ange:  Namn och datum för när du ska hyra.

Vad finns

Den del av stugan som man hyr består i dagsläget av ett mindre kök med ny spis, kylskåp, microvågsugn, bänkdiskmaskin, kaffekokare, vattenkokare, diskho med rinnande vatten från egen brunn och som är fullt drickbart samt ett antal finare tallrikar, glas, kaffekoppar och bestick.

Stugan består av ett större rum som kan möbleras på olika sätt och man kan få till ca 40 sittplatser, 2 toaletter (ej handikappanpassad), samt ett biljardbord som finns i hallen men kan flyttas in i lokalen. Tyvärr finns just nu ingen ramp upp till ytterdörren utan endast en kortare trappa, ca 5 trappsteg.

Har ni ytterligare frågor så kontakta oss via karsta@4H.se!

Varmt välkomna!