Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_024_web

Fyrväpplingen – Medlemsbrev

Visste du att vi från 1974 till 2010 hade en medlemstidning som hette Fyrväpplingen som alla Halländska medlemmar fick i brevlådan? Du vet, en sådan tryckt och välgjord tidning med flera sidor, reportage, ansvarig utgivare och en redaktion!

Tidningen lades dessvärre ned då intresset för den minskade och andra plattformar lämpade sig bättre för informationsspridning. Bland annat hade sociala medier vuxit sig starkare och världens första instagrambild publicerades 16 juli 2010.

Internet och tekniken är fantastisk och jag vill ändå påstå att vi inom Hallands 4H sedan länge har legat i framkant när det kommer till digitala möten. Det finns många engagerade medlemmar inom Hallands 4H som idag inte bor i Halland, men tack vare tekniken är med och skapar fantastisk verksamhet.

De senaste åren har faktiskt närmre hälften av Hallands 4Hs länsförbundsstyrelse bott i andra län än Halland, vilket har funkat fint!

Internet, sociala medier, teams och mail i alla ära. Men ibland kan det vara bra att gå back to basic, nämligen till brev och snigelpost. Tror nämligen att välgjorda och fysiska brev har ett mycket större värde idag än tidigare.

 

De senaste året har Hallands 4Hs länsförbundsstyrelse börjat skicka tackkort till personer som har gjort något bra i föreningen istället för att ringa dem som vi gjorde tidigare. Vykorten har varit väldigt uppskattade av dem som har fått dem.

Nu vill vi återigen ta ett steg tillbaks till den fysiska världen och var tredje månad skriva ett medlemsbrev till er medlemmar som engagerar er i föreningen.

Även om brevet inte kommer vara i närheten av så omfattande och välgjort som Fyrväpplingen tycker jag ändå att vi kan kalla vårt nya medlemsbrev för Fyrväpplingen, som en hyllning till tidigare 4Hare som har format föreningen och lagt den grunden vi aktiva medlemmar står på idag.

Tack för ert engagemang, gamla rävar så som nya medlemmar!

Medlemsbrev Nr. 4 2021

Medlemsbrev Nr. 3 2021

Medlemsbrev Nr. 2 2021

Medlemsbrev Nr. 1 2021

Fyrväpplingen jubileumsutgåva – Nr. 3 från 2006 årg.32

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra