Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_024_web

Fyrväpplingen – Medlemsbrev

Visste du att vi från 1974 till 2010 hade en medlemstidning som hette Fyrväpplingen som alla Halländska medlemmar fick i brevlådan? Du vet, en sådan tryckt och välgjord tidning med flera sidor, reportage, ansvarig utgivare och en redaktion.

Tidningen lades dessvärre ned då intresset för den minskade och andra plattformar lämpade sig bättre för informationsspridning. Bland annat hade sociala medier vuxit sig starkare och världens första instagrambild publicerades 16 juli 2010.

Internet, sociala medier, teams och mail i alla ära. Men ibland kan det vara bra att gå back to basic, nämligen till brev och snigelpost. Tror nämligen att välgjorda och fysiska brev har ett mycket större värde idag än tidigare.

Nu vill vi återigen ta ett steg tillbaks till den fysiska världen och var tredje månad skriva ett medlemsbrev till er medlemmar som engagerar er i föreningen.

Medlemsbrevet har fått namnet Fyrväpplingen, som en hyllning till tidigare 4Hare som har format föreningen och lagt den grunden vi aktiva medlemmar står på idag.

Tack för ert engagemang, gamla rävar så som nya medlemmar!

Fyll i dina uppgifter för att få brevet på posten!

Jag vill få Medlemsbrevet via post

Medlemsbrev Nr. 2 2022

Medlemsbrev Nr. 1 2022

Medlemsbrev Nr. 4 2021

Medlemsbrev Nr. 3 2021

Medlemsbrev Nr. 2 2021

Medlemsbrev Nr. 1 2021

Fyrväpplingen jubileumsutgåva – Nr. 3 från 2006 årg.32

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra