Sommarens roligaste läger!

Vi i Hallands 4H har sedan 40-talet anordnat läger och kan därför alla knep för att skapa fantastiska sommarläger. För att våra läger ska bli i världsklass arrangerar vi de flesta av våra läger på eller i närheten av någon av våra gårdar. Båda gårdarna har gångavstånd till varsin sjö som vi badar i och våra utbildade ledare finns alltid där för att se till så att just du får den bästa veckan på hela sommaren.

Lägereld_beskuren

Friluftsläger

Under lägret övernattar vi utomhus, all mat kommer också att lagas utomhus. Lägerdeltagarna delas under lägret upp i två lag som får tävla mot varandra i en massa roliga tävlingar som bl.a. kanotrace och att göra upp eld. Ifall du gillar natur och friluftsliv är detta läger för dig!

Gården ligger på landet två och en halv mil från både Varberg och Falkenberg. Välkommen på ett läger fyllt av upptåg, nya kompisar och mycket skoj!

Pris: 1400kr + ev. medlemskap

Åldersgräns: 10–14 år (född 2006–2010)

Datum: 2020-08-11 till 2020-08-13

(Obs! Under detta lägret finns inga djur på gården).

Stort tack till våra fantastiska sponsorer!

Tack vare dessa organisationer kan vi arrangera läger och matskolor för barn i sommar. Tack!

BerteQvarn-logga
LRF-logga
Lågåspotatis-logga
Västkustägg-logga
122x178_sök_ekonomiskt_stöd

Alla barn & unga ska få åka på läger!

Vi vill att alla barn och unga ska ha möjligheten att åka på våra läger och matskolor, oavsett ekonomiska förutsättningar. Vi är tacksamma över att vi i dag får en hel del hjälp från sponsorer, fonder och andra finansiärer vilket resulterar i att vi till viss del kan sänka priserna på våra läger & matskolor – men det räcker inte hela vägen för att ALLA barn ska kunna delta.

4H ska vara en organisation för alla barn och unga, inte enbart de med pengar. I vår verksamhetsplan för 2019/2020 som antogs av våra medlemmar under vår planeringskonferens hösten 2019 beslutades det att vi bland annat framöver ska jobba mer för att tillgänglighets-anpassa vår verksamhet.

Det räcker inte att alla är välkomna att delta, alla ska ha möjlighet att kunna delta också. Därför jobbar vi aktivt med att söka fonder, hitta sponsorer och samarbeten för att på så sätt kunna sänka priserna på våra läger, matskolor och andra aktiviteter som vi arrangerar.

 

Vill du sponsra våra läger & matskolor för att fler barn och unga ska få en bra sommar?

Vi är alltid i behov av mer hjälp och stöd. Allt från ekonomiska stöd, produkter, livsmedel och annat som används i vår verksamhet. Hör av dig till oss om du är intresserad av att hjälpa oss att ge alla barn och unga möjligheten att delta på våra läger och matskolor.


Majblomman

Sök stöd hos Majblomman

Majblomman är en förening som aktivt jobbar för att minska barnfattigdom, dels genom att dela ut ekonomiska stöd. Har du eller någon du känner inte de rätta ekonomiska förutsättningarna för att kunna delta på våra läger eller matskolor? Ansök om stöd från Majblomman! Läs gärna mer om detta på deras hemsida. Hoppas vi ses i sommar!

https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/