Välkommen på Vinterläger 2019-2020

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren, baka och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis som vi själva lär oss baka.

Anmälan och kostnad

Vi har läger för dig 7-12 år. Ålder gäller från fyllda under lägret.

Vi har dagläger flera dagar, du väljer själv vilka dagar du går på lägret.

Torsdag 19/12, fredag 20/12, torsdag 2/1, fredag 3/1 och tisdag 7/1.

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

 

Dagläger kostar 250 kr per dag. I lägeravgiften ingår mellanmål, lunchmatsäck tas med själv. Mer information ges vid anmälan.

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

 

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2019 rep. 2020 det kostar 310 kr/år. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald, vid bekräftelse av lägeranmälan får ni mer information.

 

 

Lägeranmälan jullov
Välj vilka dagar du vill anmäla ditt barn till, det går att välja en eller flera dagar.
Förnamn och efternamn
ååmmdd
Även postnummer och postort
Till förälder eller kontaktperson
Till förälder eller kontaktperson - hit skickas er bekräftelse
Genom att anmäla mitt barn i detta formulär så godkänner jag att mitt barns uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.