Välkommen på Vinterläger 2020-2021

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren, baka och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis som vi själva lär oss baka.

Anmälan och kostnad

Vi har läger för dig 8-12 år alla dagar. Den 4-5 januari har vi läger för dig 6-12 år. Ålder gäller från fyllda under lägret.

Vi har dagläger flera dagar under jullovet. Eftersom alla slutar/börjar skolan olika och har skilda helgplaner har vi valt att dela upp flera av dagarna. Du väljer själv vilka dagar du går på lägret och anmäler enbart till dem du kan. Alla dagar är kl. 9-16 om inte annat anges.

 

Lägerdagar:

21-22 december FULLT

23 december FULLT

28-30 december FULLT

4-5 januari FULLT!

7 januari FULLT

8 januari FULLT

 

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

 

Dagläger kostar 250 kr per dag. I lägeravgiften ingår mellanmål, lunchmatsäck tas med själv. Mer information ges vid anmälan.

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

 

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2020 rep. 2021 det kostar 310 kr/år. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald, vid bekräftelse av lägeranmälan får ni mer information.

 

 

Lägret är fullt!

Vi har läger alla skollov. Mer information och anmälan hittar ni under fliken “dagläger” ovan.

Vi ses på gården!