Välkommen på läger

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren, baka och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Anmälan och kostnad

Vi har dagläger flera dagar under jullovet, anmälan sker per dag/dagar och görs via medlemsystemet Antribe.  Anmäln genom att klicka på lägrets namn.

Dagläger kostar 300 kr per dag. I lägeravgiften ingår mellanmål, lunchmatsäck tas med själv. Mer information ges vid anmälan.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2023 eller 2024 (det år lägerdagarna är) det kostar 310 kr/år. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald, vid bekräftelse av lägeranmälan får ni mer information.