Välkommen på Påsklovsläger 2021

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren, baka och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis som vi själva lär oss baka.

Anmälan och kostnad

Lägret är uppdelat i djurskötarläger 8-12 år och mini-4H läger 5-8 år. För läger 5-8 år gäller ålder från fyllda år innan eller under lägret. För läger från 8 år gäller födelseår – vi delar in grupper efter ålder.

 

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

Dagläger kostar 1000 kr/vecka. I lägeravgiften ingår mellanmål, lunchmatsäck tas med själv. Mer information ges vid anmälan.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2021, det kostar 310 kr/år. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald, vid bekräftelse av lägeranmälan får ni mer information.

 

Här kommer anmälan till påsklovsläger 2021 upp i början av året.