PÅSKJAKTEN 2020 ÄR INSTÄLLD!

Trots att vår påskjakt är genomförbar enligt nya rekommendationer har vi ändå valt att ta det tråkiga beslutet att ställa in årets jakt. Det blir första gången på ca 30 år det inte blir ett äventyr till Blåkulla hos oss.
Vi vet att många känner en stor oro och att det är svårt att veta vilka aktiviteter som är okej att delta på. Därför känner vi att det i detta läge är roligare att få återkomma med en annan jakt senare i år. Vi är, precis som de flesta, kort om personal med flera sjuka, så även med tanke på det känns det bättre att föregå än att riskera att behöva ställa in ännu mer tätt inpå.
Självklart är ni varmt välkomna att besöka Hågelbyparken på egen hand under påskhelgen. Våra djur finns att se i sina hagar ca kl. 8.30-16 alla dagar.
Varmt välkomna åter!
Tidigare information om påskjakten:

VÄLKOMMEN PÅ PÅSKJAKT I HÅGELBY!

Hjälp oss att hitta alla påskägg som trollen tappat bort! På vägen möter du både knepiga och fysiska hinder för att kunna ta dig in i Blåkulla. Hittar du ett borttappat ägg i Blåkulla får du en gåva som tack.

Vi har påskjakt den 8 och 9 april kl. 15.30-17.30. Påskjakten är i Hågelbyparken och kostar 50 kr/barn. Jakten är planerad för barn ca 5-10 år men  barn alla åldrar är välkomna!

 

Bokning sker i förväg via formuläret bredvid. Fyll i ett formulär per barn som ska delta.

Begränsat antal platser! I första hand sker all bokning av platser i förväg.

 

Aktuell information med tanke på COVID-19:

* I den mån det är möjlighet strävar vi efter att genomföra årets påskjakt men ändrar på upplägget för att anpassa till aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

* Vi reserverar oss för inställt evenemang om råden från Folkhälsomyndigheten angående covid-19 ändras.

* Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer – tvätta händer innan och efter evenemanget. Delta inte om barn eller medföljande vuxen visar symptom på förkylning eller har varit sjuk nyligen.

* Årets påskjakt är utformad så att vi minimerar kontakten mellan personer och kan därför skilja något från tidigare år. Tänk på att hålla avstånd från andra där det är möjligt.

* Vi har lagt till en dag (8 april) och minskat platserna per starttid för att minimera kontakten i grupp. Totalt är det lika många starter som vanligt.

* Betalning sker i förskott en vecka innan. Info om betalning fås vid anmälan.

* Klapphagen med får och getter är öppen kl. 15-17 med reservation för ändringar i enlighet med rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

 

påskjakt ej

VI ÅTERKOMMER MED INFORMATION OM EN NY JAKT UNDER VÅREN! INFORMATION OCH ANMÄLAN KOMMER DU ATT HITTA HÄR.