VÄLKOMMEN PÅ ENKEL PÅSKJAKT I HÅGELBY!

Hjälp Häxan Alice rädda påsken! Alice kan inte ta sig till parken men hon vet att hemligheten för att rädda påsken finns i Hågelbyparken. Därför behöver hon er hjälp! Kaninen Frans har gömt ledtrådar till er runt om i parken, följ hans karta för att hitta ledtrådarna och berätta för Alice.

Påskjakten är i Hågelbyparken hela helgen den 1-4 april. Vi har valt att ordna en kontaktfri påskjakt nu när smittskyddsläget hindrar oss från att hålla en vanlig jakt. Det finns inga funktionärer eller aktörer under jakten, jakten består av kluringar och annat skoj.

Påskjakten går ni helt på egen hand – karta finns på plats och här på hemsidan. När ni kommit till slutet skriver ni in koden ni fått på hemsidan. Där kan ni även vara med i utlottning av priser.

Jakten är planerad för barn ca 5-10 år men barn alla åldrar är välkomna!

Ni behöver inte boka en plats på jakten, den finns att gå hela helgen. Vi uppskattar om de som går jakten swishar 20 kr/barn för att täcka våra kostnader för att anordna jakten. Swish nr: 123 543 17 88.

 

Aktuell information med tanke på COVID-19:

* Årets påskjakt är kontaktfri och sker på egen hand utan personal, pedagog eller aktör. Jakten skiljer därför från våra vanliga jakter.

* Vi delar inte ut godispåsar eller liknande i slutet av jakten. Lösenordet/koden fyller ni i digitalt och får där ett tack samt kan vara med i utlottningen av priser. Ta gärna med egna godispåsar till barnen.

* Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer – tvätta händer innan och efter evenemanget. Delta inte om barn eller medföljande vuxen visar symptom på förkylning eller har varit sjuk nyligen.

* Betalning är inte ett måste men uppskattas, swisha gärna ca 20 kr/barn som deltar. Detta för att täcka våra kostnader för att genomföra jakten.

Så här genomför ni årets påskjakt:

  • I Hågelbyparken finns 7 stationer där kaninen Frans har gömt ledtrådar.

  • Ni gör jakten på egen hand med familjen, håll avstånd till andra familjer i parken.

  • Samla alla 7 ledtrådar för att bilda ett lösenord.

  • På varje station finns en karta och information om vilken station ni är på.

  • Lösenordet skriver ni till Alice via hemsidan, klicka på den här texten. Ni hittar också länken på sista stationen. På hemsidan får ni ett tack från Alice för att ni deltagit.

  • Som tack för att ni har deltagit kan ni vara med i utlottning av priser, fyll i era uppgifterna i formuläret bredvid Alice tack.

  • Jakten är öppen att gå hela helgen. Swisha valfri summa för barn som deltar, ca 20 kr/barn. Märk med ”påskjakt”.  Swish nr: 123 543 17 88

 

karta 2

Påskjakten är i Hågelbyparken hela helgen den 1-4 april.

Ni behöver inte boka plats på påskjakten, den genomförs helt på egen hand.

Karta finns på plats och här på hemsidan. När ni kommit till slutet skriver ni in koden ni fått på hemsidan. Där kan ni även vara med i utlottning av priser.

Vi uppskattar om de som går jakten swishar 20 kr/barn för att täcka våra kostnader för att anordna jakten. Swish nr: 123 543 17 88.

 

 

påskjakt 2021