VÄLKOMMEN PÅ ENKEL MORSDAGSRUNDA I HÅGELBY!

Kom med och fira familjen på morsdag med en mysig runda hos djuren. Under morsdagsrundan lär ni er om djurens familj och utmanas med kluringar. Rundan riktar sig till barn 5-7 år.

Morsdagsrundan är i vid djurens hagar hela helgen den 29-30 maj. Vi vill att det ska finnas flera roliga och kontaktfria aktiviteter nu när smittskyddsläget hindrar många från att hitta på flera aktiviteter. Det finns inga funktionärer eller aktörer under rundan, rundan består av kluringar och annat skoj.

Morsdagsrundan går ni helt på egen hand – karta finns på plats och här på hemsidan. När ni kommit till slutet skriver ni in koden ni fått på hemsidan. Där kan ni även vara med i utlottning av priser.

Rundan är planerad för barn ca 5-7 år men barn alla åldrar är välkomna!

Ni behöver inte boka en plats på rundan, den finns att gå hela helgen. Vi uppskattar om de som går jakten swishar 10 kr/barn för att täcka våra kostnader för att anordna rundan. Swish nr: 123 543 17 88.

Aktuell information med tanke på COVID-19:

* Morsdagsrundan är kontaktfri och sker på egen hand utan personal, pedagog eller aktör.

* Vi delar inte ut godispåsar eller liknande i slutet av rundan. Lösenordet/koden fyller ni i digitalt och får där ett tack samt kan vara med i utlottningen av priser.

* Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer – tvätta händer innan och efter evenemanget. Delta inte om barn eller medföljande vuxen visar symptom på förkylning eller har varit sjuk nyligen.

* Betalning är inte ett måste men uppskattas, swisha gärna ca 10 kr/barn som deltar. Detta för att täcka våra kostnader för att genomföra rundan.

Så här genomför ni morsdagsrundan:

  • I Hågelbyparken finns 6 platser där ni lär er mer om djurens familjer.

  • Ni gör rundan på egen hand med familjen, håll avstånd till andra familjer i parken.

  • Samla alla 6 ledtrådar för att bilda ett lösenord.

  • På varje plats finns en karta och information om vilken plats ni är på.

  • Lösenordet skriver ni in på via hemsidan, klicka på den här texten. Ni hittar också länken på sista stationen. På hemsidan hittar ni tips på fler morsdag aktiviteter.

  • Som tack för att ni har deltagit kan ni vara med i utlottning av priser, fyll i era uppgifterna i formuläret på sidan.

  • Rundan är öppen att gå hela helgen. Swisha valfri summa för barn som deltar, ca 10 kr/barn. Märk med ”morsdag”.  Swish nr: 123 543 17 88

morsdag 2021 bilden2
karta2