Årsmöte 2024

Vad kul att du är med i Hågelby 4H! Som medlem är du med och bestämmer vad som händer i föreningen genom årsmötet.

Varje år har vi ett årsmöte på klubben där vi bestämmer vilka som ska sitta i styrelsen kommande år, väljer juniorledare, tar beslut om årets budget, bestämmer vad medlemsavgiften ska vara nästa år med mer. Vi pratar också om vad som hänt 2023 och vad vi planerar för 2024. Det blir också några roliga aktiviteter för alla deltagare!

I år är årsmötet lördag den 3 februari kl. 10-12.30 i Ängshuset (vårt nya klubbhus). Därefter blir det gemensam lunch för de som vill (glöm inte ange det + ev. kost i anmälan till mötet!).

Årsmötet är för alla medlemmar; både barn, ungdomar och vuxna. Oavsett hur många aktiviteter du är med på kan du som medlem vara med och bestämma på årsmötet. Är du förälder till en medlem får du vara med på mötet men har ingen rösträtt. Du behöver vara medlem 2024 för att vara med och kunna ha en aktiv roll på årsmötet. Information om medlemskapet och faktura skickas på mail i årsskiftet men hittas även på ditt antribe-konto.

Vi går tillsammans igenom alla punkter så att alla förstår och kan vara delaktiga. Det går bra att ställa frågor under hela mötet. Innan mötet så får alla komma åt de dokument man ska prata om, de kallas handlingar. Handlingarna för årsmötet finns här bredvid.

Anmälan sker till hagelby@4h.se. Ange namn på alla som kommer delta och om ni vill stanna på lunch samt eventuella allergier och kost (ex. vegetarian). Svara senast 21 januari.