Ponnyridning

Varje lördag och söndag har vi ponnyridning för våra besökare, där du får rida en liten runda på någon av våra snälla hästar.

OBS! Från och med 30 november har vi ändrade tider för ponnyridningen!

Ponnyridningen är öppen lördagar och söndagar kl.12-14 t.o.m.vecka 47, fr.o.m. vecka 48 kommer ponnyridningen vara öppen lördagar och söndagar kl.12-13.

Pris: 20 kr/runda. Vi tar kontanter och Swish.

Våra ponnyridningar är väldigt populära, vill du vara säker på att hinna rida så rekommenderas du att komma dit i tid. Är det dåligt väder och lite folk på gården är ponnyridningen inte alltid framme men det är bara att gå in i stallet och fråga så tar vi fram en häst som ni får rida på.

Vissa helger är ponnyridningen inställd. Detta kan ske pga ledarbrist, annan aktivitet eller sjukdom. Information om detta finner du på vår Facebook-sida “Gränby 4H-gård” och på gården.

 

Ponnyridning utanför gården

Är ni intresserade av att hyra några av våra hästar för ponnyridning utanför gården, kanske på ett födelsedagskalas eller gårdsfest? Vi kommer gärna ut med våra hästar i den mån vi kan, vi har dock begränsade möjligheter att komma på helger och till platser dit vi måste köra hästarna med transport. Maila aktivitetsledare.granby@4h.se för att höra om vi kan komma till just er.

julia