Halvtimmesridning- och körning

Nu kan du boka halvtimmesridning på någon av våra snälla hästar. Under halvtimmesridningen bokar ni en av våra hästar att rida på och tillsammans går vi en runda runt våra fina hagar och Gränbyfälten. Varje ryttare ska ha med sig en, icke hästrädd, vuxen som leder hästen och personal från 4H-gården går med. Alla våra hästar är snälla och trafikvana. Tänk på att ha kläder efter väder och ordentliga skor med klack, hjälm finns att låna.

Nu kan ni även boka halvtimmeskörning där ni får åka häst och vagn i ca 30 minuter istället för att rida. På en halvtimmeskörning är det personal från 4H som kör hästen, vi kan ta en vuxen med ett barn i knät eller två barn i vagnen, utöver kusken som kör. Alla som sitter i vagnen ska ha hjälm på sig, hjälmar finns att låna.

Vill ni hjälpa till att göra i ordning hästen inför ridningen/körningen kan ni komma till stallet 15 minuter innan start, obs frivilligt!

Tider: Bokningsbara tider finns mellan kl.11:00 och 14:00 helgfri måndag – fredag.

OBS! Det kommer inte vara möjligt att boka halvtimmesridning under vecka 52 och 1 på grund av semester.

Pris halvtimmesridning: 100 kr per ryttare. Betalning sker via Swish eller kontant i samband med ridningen.

Pris halvtimmeskörning: 250 kr för en runda. Betalning sker via Swish eller kontant i samband med körningen.

Bokning: Maila barnets namn, telefonnummer, vilken häst och vilken tid ni önskar till aktivitetsledare.granby@4h.se minst en vecka före önskat datum. Bokningen är genomförd när ni fått bekräftelse via mail. Det är först till kvarn som gäller så vi kan inte garantera att det finns plats på just den tiden och hästen ni önskar.

Avbokning: Sker via mail senast 24 timmar innan bokad tid, ej avbokad eller för sent avbokad tid debiteras med full avgift. Om vi behöver avboka p.g.a. ösregn, skadad häst eller sjuk personal gör vi det så fort vi kan via telefon.

Hästar ni kan boka för ridning:

Lilly – A-ponny som är mycket snäll och gosig, maxvikt 30 kg.

Anya – B-ponny som är mycket snäll och lite piggare, maxvikt 40 kg.

Soda – B-ponny som är supersnäll och mycket lugn, maxvikt 40 kg.

Sickan - D-ponny med lite mer fart men som är jättesnäll, maxvikt 80 kg.

Ni kan läsa mer om alla våra hästar under fliken Våra djur > Hästar. Vid halvtimmeskörning är det Soda som drar vagnen.

halvtimmesridning
halvtimmeskörning