Dagläger

HÖSTLOVSLÄGER V.44 2019

Nästkommande dagläger på Gränby 4H är höstlovslägret måndag – fredag vecka 44. Under veckan kommer vi göra massa olika aktiviteter och självklart en hel del saker med halloween-tema. Till höstlovslägret kan man anmäla sig dag för dag, man behöver alltså inte delta hela veckan.

Aktiviteterna på daglägren involverar både djur och massa roliga och spännande lekar som du kanske aldrig lekt förut. Under dagarna kan vi hitta på lite allt möjligt, allt från att pyssla till att klättra i halmen men det vi gör mest är att umgås med djuren. Det vi då främst gör är att ta hand om, matar, sköter och gosar med dem. Djuren som du kommer få träffa på gården är kor, getter, får, hästar, grisar, ankor, höns, katter och kaniner. Barnen är i grupper om 10-15 barn som de väljer själva och självklart får man vara med sin kompis!

Datum: 28 oktober – 1 november (måndag – fredag v.44). Det är möjligt att anmäla sig dag för dag, man behöver alltså inte delta hela veckan.

Ålder: Lägret är anpassat för barn i åldern 7 – 11 år. Vi är inte stenhårda på åldersgränserna, funderar ni på om lägret passar för ert barn kan ni alltid maila oss och fråga. Vi försöker dela in grupper och anpassa aktiviteterna efter deltagarnas intressen så mycket vi kan.

Tid: 9:00 – 16:00

Plats: Gränby 4H-gård

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett lite stadigare till eftermiddagen). Vi erbjuder kylskåp och mikro även tallrikar, glas och bestick finns att låna ifall det behövs.

Kläder: Eftersom vi är ute större delen av dagen rekommenderar vi kläder efter väder, tänk även på att vi är på en bondgård och man kan bli lite smutsig.

Pris: 145 kr/dag (725 kr för hela veckan). Uppsalahem sponsrar sina hyresgäster, kryssa i “Ja” i anmälningsformuläret om du bor i en Uppsalahem-fastighet.

OBS! Medlemskap är obligatoriskt (260kr /kalenderår) för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

Anmälan: Anmälan sker via länkarna nedan, anmälan skickas in separat för varje dag men det är självklart möjligt att delta flera dagar. Länkarna tar er till Studiefrämjandets hemsida där anmälan sker.

Anmälan Måndag

Anmälan Tisdag

Anmälan Onsdag

Anmälan Torsdag

Anmälan Fredag

Frågor: För frågor om lägret maila aktivitetsledare.granby@4h.se. Frågor angående fakturering hänvisas till Studiefrämjandet på uppsala@studieframjandet.se.

Varmt Välkomna!

Ledarna på Gränby 4H

halvtimmeskörning
Dagläger2
dagläger
Dagläger
Dagläger3
Muffins