Dagläger

SPORTLOVSDAGLÄGER V.8 2020

Nästkommande dagläger på Gränby 4H är sportlovslägret måndag – fredag vecka 8. Till sportlovslägret kan man anmäla sig dag för dag, man behöver alltså inte delta hela veckan.

Aktiviteterna på daglägren involverar både djur och massa roliga och spännande lekar som du kanske aldrig lekt förut. Under dagarna kan vi hitta på lite allt möjligt, allt från att pyssla till att klättra i halmen men det vi gör mest är att umgås med djuren. Det vi då främst gör är att ta hand om, matar, sköter och gosar med dem. Djuren som du kommer få träffa på gården är kor, getter, får, hästar, grisar, ankor, höns, katter och kaniner. Barnen är i grupper om 10-15 barn som de väljer själva och självklart får man vara med sin kompis!

Datum: 17 februari – 21 februari (måndag – fredag v.8). Det är möjligt att anmäla sig dag för dag, man behöver alltså inte delta hela veckan.

Ålder: Lägret är anpassat för barn i åldern 7 – 11 år. Åldersgränserna är rekommendationer och inte skrivna i sten, funderar ni på om lägret passar för ert barn kan ni alltid maila oss och fråga. Vi försöker dela in grupper och anpassa aktiviteterna efter deltagarnas intressen så mycket vi kan.

Tid: 9:00 – 16:00

Plats: Gränby 4H-gård

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett lite stadigare till eftermiddagen). Vi erbjuder kylskåp och mikro även tallrikar, glas och bestick finns att låna ifall det behövs.

Kläder: Eftersom vi är ute större delen av dagen rekommenderar vi kläder efter väder, tänk även på att vi är på en bondgård och man kan bli lite smutsig.

Pris: 145 kr/dag.

OBS! Medlemskap är obligatoriskt (260kr /kalenderår) för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag klicka här.

Anmälan:

OBS! Måndagens läger är inställt p.g.a. för få anmälningar.
Anmälan tisdag

Anmälan onsdag

Anmälan torsdag

Anmälan fredag

Frågor: För frågor om lägret maila aktivitetsledare.granby@4h.se.

Varmt Välkomna!

Ledarna på Gränby 4H

PÅSKLOVSDAGLÄGER V.15 2020

Datum: 6 april – 9 april (måndag – torsdag v.15). Det är möjligt att anmäla sig dag för dag, man behöver alltså inte delta hela veckan.

Mer information kommer!

SOMMARLOVSDAGLÄGER 2020

Datum: Preliminära lägerveckor ser du här nedanför. Under sommaren anmäler man sig veckovis, det är alltså inte möjligt att delta bara vissa dagar en vecka.

Vecka 24: 10 juni – 12 juni (ons – fre)

Vecka 25: 15 juni – 18 juni (mån – tors)

Vecka 26: 22 juni – 26 juni (mån – fre)

Vecka 27: 29 juni – 2 juli (mån – fre)

Vecka 32: 3 augusti – 7 augusti (mån – fre)

Vecka 33: 10 augusti – 14 augusti (mån – fre)

Mer information kommer!

dagläger
Dagläger
Dagläger3
Muffins
Dagläger2