Untitled presentation (1)

Tillbringa en del av ditt påsklov tillsammans med djuren på Färsna Gård.

Lär om våra olika djurslag, hjälp till med skötsel och pyssel samt träffa nya kompisar med samma intressen som dig :)

Påsklovs mini läger 3 dagar tisdag-torsdag v 17 23-25 april kl 10.00-16.00

Kostnad: 850:- / pp samt ev medelemsavgift 300:-

Bokning är öppen from 6 mars 2019

På Färsna 4H erbjuder vi dagläger för barn från 7 års ålder under påsklovet. I vanlig 4H-anda ägnar vi oss åt en massa skoj så som stall- och djurskötsel, ridning, kaningos och får- och getpromenader, lekaroch mycket mer.

Praktisk information

Egen lunch medtages, men vi bjuder på mellanmål. Microvågsugn och kylskåp finns på gården. Det är bra om barnen har med sig egna bestick och vattenflaska.

Tiden är från kl 10 till 16. Barnen kan lämnas på gården tidigast 30 minuter innan dagens början, och hämtas senast 30 minuter efter dagens slut.

Glöm inte att ha med kläder efter väder. Kläderna måste tåla kyla, regn och visst slitage. Det kan även vara bra att ha ett extra par strumpor eller vantar i väskan, om de andra blir blöta. Om man har ridhjälm/ridväst går det bra att ta med denna, annars kan man låna på gården.

Anmälan och Betalning

Anmälan görs i formuläret nedan eller via mail farsna@4h.se

Avgiften betalas in på  bankgiro 490-7770 eller via swish 123-571 51 72 . Alla deltagare ska vara medlemmar och det blir man genom att betala in medlemsavgiften( sker via 4h.se hemsida, bli medlem) som är 300 kr/år.

Avanmälan ska göras senast två veckor innan lägret för att få återbetalning. Annars görs bara återbetalning vid sjukintyg. Medlemsavgift återbetalas ej.

Avgiften ska vara betald senast två veckor innan start av lägret.

Jullovs läger

Jullovs läger