IMG_0833

” Gårds Häng “

Ny termin startar v 3 2020 måndag 13 januari

Nytt sedan höstterminen 2019 på Färsna Gård!

 eftermiddags aktiviteten GÅRDS HÄNG 

Måndag till torsdag kl 14-17 har vi öppet gårds häng på gården. Aktiviteten är riktad till barn from det år de fyller 10 år och uppåt.

Såhär har vi tänkt:

Kl 14.00-14.30 finns det möjlighet att köpa och äta mellis i caféet för 20:- Barnen kommer de dagar de vill och kan och skriver in sig vid ankomst till gården, och checkar ut sig vid hemgång. De kan komma och gå hem själva om vi kommit överens om detta i förväg.

kl 14.30-17.00 är det sedan öppet för vad man vill göra, hjälpa till med gårds och djur sysslor, pyssla, ibland bakar vi, bara hänga och ta det lugnt i klubbhuset, bygga, måla, snickra mm mm bara fantasin sätter gränser. Det kommer alltid att finnas en vuxen samt ungdomsledare som tar ansvar för barnen och inspirerar till aktiviteter dock är tanken att det skall vara fritt att göra det man själv önskar :) Vill man sitta inne hos fåren och läsa en bok eller bygga en koja med några kompisar i skogen så skall det vara öppet för det. Det är ingen fritidshem utan en fritidsgård, med stor frihet under ansvar.

Vi kommer att smygstarta detta under ht 2019 med 20 platser, sedan får vi se hur det ev växer till vt 2020

Kostnad:

300:- i medlemsavgift till 4H, detta är för att barnen skall vara försäkrade under sin vistelse hos oss.

Gårds Häng har en engångsavgift på 500 kr/termin/ barn, man är då välkommen så många dagar man vill och kan.

Det första tillfället för vårterminen är Måndag 13 januari, uppehåll på sportlov v 9 samt påsklov v 16  sista dagen för gårdshäng denna termin är torsdagen den 11 juni 2020

Om du har frågor om vårt Gårds Häng är du välkommen att maila farsna@4h.se

Kaniner

Välkommen med din anmälan nedan:

GÅRDS HÄNG