Klöverhjältens barngala

KLOVERHJALTEN_FYRAH

Klöverhjältens barngala är en galafest med mingel och uppträdanden. Denna gala är tänkt att vara ett avtramp genom vilket 4H:s organisation och ungdomarna i den verkligen ska få chansen att ta plats på samhällskartan som en plats där unga utvecklas och tar till vara på sin kreativitet, nyfikenhet och mod genom 4H:s vision och motto. Ledorden är att 4H:s ungdomar är superhjältar!

På Klöverhjältens Barngala kommer positiva exempel från årets verksamhet att tas upp. Pris för Årets Återvinnare kommer att delas ut till den som under året verkat för att bidra till en hållbar utveckling genom att återbruka, återvinna eller på annat sätt bidra till att spara på såväl jordens- som mänskliga resurser. Klöverhjältens hederspris kommer att delas ut till den som under året varit en god ambassadör för omtanke, glädje, kärlek och respekt i enlighet med 4H:s vision.

Galan kommer att genomföras i samarbete med Studiefrämjandet nationellt.

Datum: 24 november

Plats: Stockholm, Bryggarsalen, Odenplan

 

Vill ni sponsra detta evenemang?

Sveriges 4H söker sponsorer som brinner för djur, natur, kultur, folkbildning eller verkar inom områden som bidrar till en ökad hälsa hos barn och ungdomar. Vill ni bli sponsorer till Klöverhjältens Barngala?
Kontakta Elin Elander, elin.elander@4h.se, för mer information.