Besöksprogram för grupper, skola, förskola och familjedaghem

På Ersboda 4H-gård har du möjlighet att komma nära får, getter, höns, kaniner och hästar. Under förmiddagar tar vi emot grupper från förskola, skola och familjedaghem. Även hemmaföräldrargrupper är välkomna såklart! Ni är välkomna att komma hit på egen hand och titta på djuren i hagarna men vill ni komma in i hagar och stall och lära er mer rekommenderar vi en guidad visning. Besök går att boka året runt, dock ej under skollov då vi har dagläger.

 

Guidad visning, kort ca 30 min, lång ca 60 min

Passar alla åldrar! På den korta visningen går vi en rundtur och berättar om alla djur, men klappar endast på får och getter. Under den långa visningen kikar vi även in i stallet och klappar på alla djur.

Pris: 35 resp 60 kr/barn, minimikostnad 350 resp 600 kr.

 

Bondgårdsskola—terminsbesök

Ni kan boka in vår bondgårdsskola, då avdelningen/klassen kommer till gården flera gånger under terminen. Vi undersöker, luktar, känner och kommer djuren riktigt nära. Tillsammans med er lägger vi upp en anpassad planering för era besök, det kan ex ingå kretsloppsbesök, fårklippning (beroende på årstid), fårpromenad, kaninhoppning, mockning osv. Vi rekommenderar max 10 barn per grupp. Pedagog från er ansvarar för barnen och är med hela tiden under besöket.

Pris: 5 ggr – 1 h/gång, 2750 kr (550 kr/tillfälle) – Specialpris vårterminen 2500 kr

 

Har ni frågor eller vill boka in ett besök kommer ni enklast i kontakt med oss via mail: ersboda@4h.se