Miniledare

IMG_3997

Isis,13 år, miniledare

Jag ville bli ledare för att kunna lära andra om djur och kunna vara mer med djuren. En bra ledare ska vara snäll mot barn och djur, och låta alla prova saker, även fast det kan bli fel ibland. Det bästa med Eolshäll är att alla är snälla och accepterar hur och vem man är. Mina favoritdjur på gården är får och hästarna. Hemma har jag två marsvin som heter Piff och Puff. På fritiden hänger jag med vänner!

 

IMG_4620

Ellen, 12 år, miniledare

Jag blev ledare för att det var roligt att få vara med djur och alla jag mött här har varit trevliga. En bra ledare är snäll och trevlig mot alla, de ska även kunna hjälpa till vid problem. Det bästa med gården är att alla är snälla och man blir välkomnad till gården. Hästar och får är mina favoritdjur. Hemma har jag en katt, och på fritiden rider jag.

IMG_4579

Esther D, 13 år, miniledare

Jag ville bli ledare för att det är roligt att hjälpa barn med saker jag hade det svårt att lära mig. En bra ledare är någon som kan förklara enkelt och någon som bryr sig om alla och inte väljer favoriter. Det bästa med gården är det alla vänner man får samt gemenskapen. Favoritdjuren på gården är just nu fåren. På fritiden håller jag på med fridykning och simning.

IMG_3973

Frida, 14 år, miniledare

Bäst på gården är gemenskapen. Det är ett bra samarbete mellan ledare och personal. Kring och på Eolshäll finns det alltid trevliga människor.  Jag träffade de flesta av mina vänner här och har varit ledare i 2 år. Hemma har jag katter, kaniner och marsin, men på gården gillar jag nog kon Stjärnöga bäst för vi fick ett speciellt band till varandra när jag gick koskötarkursen. På fritiden när jag inte är på gården tycker jag om att vara med kompisar.

IMG_4398

Noora, 13, år miniledare

Jag gick här på kurs när jag var liten, då såg jag hur stora ledarna var och ville bli ledare. En bra ledare ska kunna vara snäll och mjuk. Det bästa med Eolshäll är att jag fått nya vänner jag kanske aldrig fått utan gården. Höns är det djuret jag har som favorit här på gården. På fritiden hänger jag med vänner.

IMG_4707

Irma H, 13 år, miniledare

Anledningen till att jag ville bli ledare var för att jag bor nära och har varit här mycket som yngre. Jag såg att man kunde bi miniledare och sen när jag hade åldern inne så blev jag miniledare. En bra ledare är någon som är snäll och tar hand om barn och djur bra. Man ska kunna vara sträng men ända uppmuntra. Det bästa med Eolshäll är djuren och att alla är nära varandra. Favoritdjuret på gården är Lucia. När jag inte är på 4h så spelar jag handboll och piano.

IMG_4531

Siri, 15 år, miniledare

Jag ville bli ledare för att det verkade kul, och jag ville få mer ansvar och att få göra mer saker med djuren. En bra ledare ska vara snäll, rolig och hjälpsam. Hästarna är mitt favoritdjur på gården. Hemma finns två kaniner och på fritiden rider jag!

IMG_4119

Majken, 13 år, miniledare

Ledare var något jag ville bli för att kunna vara här mer, ta ansvar och få nya kompisar. En bra ledare tar ansvar, frågar om någon behöver hjälp och vara snälla mot alla som besöker gården. Det bästa med Eolshäll är att det ligger fint, är mysigt och att det finns snälla djur. Hästarna och kor är mina favoritdjur på gården. På fritiden går jag på teater, parkour och är med mina vänner.

IMG_4044

Judith, 11 år, miniledare

Jag ville bli ledare eftersom jag vill hjälpa andra barn och ta hand om alla gårdens djur. Jag tycker att en bra ledare inte favoriserar någon men ger bra feedback till alla. Mitt favoritdjur på gården är korna. Det bästa med Eolshäll är att alla är snälla mot varandra och hjälper alla. När jag inte är på gården så simmar, dansar och seglar jag!