Läger & kurser

Hälsogrupp

Söndagar kl 14-16 5 maj-16 juni

Nu startar vi en ny kostnadsfri ungdomsgrupp för alla mellan 10 – 16 år! I våra hälsogrupper pratar vi om olika intressanta teman, fikar, har aha-moments och myser med djuren. Här finns inga tabubelagda ämnen och du är välkommen som du är.

Ledare: Ida-Johanna

Anmälan görs i antribe

After school

Tre torsdag-eftermiddagar under våren kl 16-17.30

Vi tar hand om gårdens djur och gör andra sysslor på gården – bygger, pysslar och myser med djuren. Mellis (frukt) ingår.

Ledare: Ida-Johanna

Anmälan görs i antribe

Mini 4H

Fem tillfällen fredagar kl 14-15

Mini-4H riktar sig till de yngre barnen som tycker det är spännande med djur och vill börja på 4H. Tillsammans i små grupper matar, tar hand om och lär oss om djuren. Detta varvar vi med pyssel, lek och bus!

Vi vill att föräldern är kvar på gården under kurstillfället och finns tillhands om barnet har behov av stöd eller tröst.

Ledare: Ida-Johanna

Anmälan görs i antribe

Sommarläger

Sommarläger v 26, 31 och 32

Spendera en vecka av ditt sommarlov med att ta hand om djuren på Björkö 4H-gård! Under lägret kommer vi ta hand om gårdens djur (kaniner, får, getter, grisar och katt), leka lekar, lära oss om djuren och om de fyra H:na – Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa. Förmiddagsmellis ingår i priset.

Ledare: Ida-Johanna

Anmälan görs i antribe

Är ditt barn i behov av extra stöd?

Under våra läger har vi tyvärr inte resurser att erbjuda individuell handledning till barn med behov av extra stöd, men förälder eller liknande är välkommen att delta på lägret om så önskas för att barnet ändå ska kunna delta. Kontakta oss i förväg via mail om du har barn med särskilda behov. Då vi befinner oss i en gårdsmiljö är det av säkerhetsskäl mycket viktigt att ditt barn fungerar i grupp med andra barn och kan ta till sig av instruktioner.

All information om aktuella läger hittar du i antribe där du också anmäler dig.

Frågor: kontakta ida-johanna.carlander@4h.se